Libnet.ro
UNICEF

20:45

Doi romani au murit, intr-un accident pe o autostrada din Marea Britanie

România Liberă România Liberă,
Doi romani au murit, intr-un accident pe o autostrada din Marea Britanie

Cinci persoane, intre care care doi romani, au murit, iar altele au fost ranite, in centrul Marii Britanii, in apropierea orasului Birmingham, dupa ce un camion s-a ciocnit cu o masina. continuă pe România Liberă

Doi romani au murit in Marea Britanie, intr-un accident rutier teribil

Doi romani si-au pierdut viata intr-un accident rutier produs miercuri dimineata pe o autostrada din Marea Britanie in care au fost implicate un autoturism si un camion, potrivit.

Tragedie: O familie de romani si-a gasit sfarsitul intr-un accident pe o autostrada din Marea Britanie

Groaznicul accident rutier a avut loc miercuri dimineata, pe autostrada M6. Doi soti din comuna vranceana Tulnici au fost striviti de un autocamion.

Doi romani, morti intr-un accident rutier produs in Marea Britanie

Cinci persoane si-au pierdut viata, iar alta este in stare critica, in urma unui accident rutier produs miercuri dimineata pe o autostrada din Marea Britanie si in care au fost implicate un autoturism si un camion. Printre victime se afla si doi soti originari din localitatea Tulnici din judetul Vrancea, care plecasera din tara pentru un loc de munca mai bine platit, spune primarul comunei din care provin cei doi romani.

Doi romani, morti intr-un accident rutier produs in Marea Britanie

Cinci persoane si-au pierdut viata, iar alta este in stare critica, in urma unui accident rutier produs miercuri dimineata pe o autostrada din Marea Britanie si in care au fost implicate un.

Doi romani morti intr-un accident rutier produs in Marea Britanie

Cinci persoane si-au pierdut viata, iar alta este in stare critica, in urma unui accident rutier produs miercuri dimineata pe o autostrada din Marea Britanie si in care au fost implicate un autoturism si un camion.

GALERIE FOTO.Ce scrie presa din Marea Britanie despre atacul de la Manchester: Teroare la un concert pentru adolescenti

Ziarele britanice scriu, marti, despre atacul de la Manchester, in care si-au pierdut viata 22 de oameni, iar alti 59 sunt raniti. Teroare in Arena, Crima in Manchester, Teroare la un concert pentru adolescenti - sunt titlurile ziarelor din Marea Britanie, tiparite luni noaptea.

Imagini dramatice: Momentul impresionant in care un migrant a fost salvat de la inec din Marea Mediterana (VIDEO)

Cel putin 20 de migranti s-au inecat dupa ce au cazut in Marea Mediterana dintr-o ambarcatiune supraincarcata, a anuntat Paza de Coasta italiana, potrivit BBC News. 200 din cele.

Festivalurile din Marea Britanie vor sa permita spectatorilor sa isi poata testa drogurile inainte de a le consuma

Mai multi organizatori de festivaluri de muzica vor sa permita spectatorilor sa isi poata testa drogurile inainte de a le consuma la concerte, informeaza Guardian, potrivit News. ro. Asta, dupa ce in ultimii ani au fost inregistrate mai multe decese din cauza consumului de substante ilegale.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2011 seconds )