Libnet.ro
UNICEF

18:30

Doi tineri din Dragalina, retinuti de politisti dupa comiterea unui accident

Adevărul Adevărul,
Doi tineri din Dragalina, retinuti de politisti dupa comiterea unui accident

Doi barbati din Dragalina au fost retinuti pentru 24 de ore de politistii Serviciului Rutier Calarasi, dupa producerea unui accident rutier si fuga de la locul faptei. continuă pe Adevărul

Doi tineri din Chisinau, retinuti dupa ce au jefuit un barbat de 6 mii de lei

In cadrul activitatilor de combatere si prevenire a criminalitatii stradale, ofiterii de investigatii din Chisinau au identificat si retinut pe urme fierbinti doi indivizi, cu varstele de 18 ani si respectiv 19 ani, originari din Chisinau, fiind banuiti de comiterea unui jaf in strada, in urma caruia a avut de patimit un barbat de 36 de ani din Capitala.

Doi tineri din Straseni suspectati de omorul unui barbat, retinuti de catre politisti VIDEO

Un tanar de 21 ani, impreuna cu concubina sa de 26 ani, din satul Sireti, raionul Straseni, sunt suspectati de omorul unui barbat de 63 ani. Acestia au fost retinuti pe un termen de 72 de ore si si-au recunoscut vina.

Doi tineri, retinuti la Marsilia dupa ce politia a gasit un arsenal la bordul masinii lor

Doi tineri, in varsta de douazeci si ceva de ani, au fost retinuti marti la Port-de-Bouc, in departamentul Bouches-du-Rhone sud), dupa ce la bordul vehiculului au fost gasite un lansator de grenade, o pusca de tip Kalasnikov si munitie .

Un barbat din Arad a fost retinut de politisti dupa ce si-a batut cu nuiaua copilul in varsta de 9 ani

Un barbat de 48 de ani din orasul aradean Nadlac a fost retinut, luni, dupa ce a fost reclamat de sotie ca si-a batut copilul in varsta de 9 ani cu o nuia, provocandu-i rani care necesita cateva zile de ingrijiri medicale, scrie News. ro. Barbatul ar fi fost in stare avansata de ebrietate cand si-a lovit fiul in mod repetat, insa fapta a fost sesizata de mama abia dupa doua zile.

FOTO VIDEO Drumurile sunt blocate, iar obiectivele turistice, inchise in Catalonia, din cauza grevei generale dupa violentele politiei din ziua referendumului

Drumurile principale din Catalonia sunt blocate, din cauza unei greve generale, scrie BBC, potrivit Mediafax.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )