Libnet.ro
UNICEF

14:30

Doi tineri din Galati au transformat un bulevard intr-un ring de box

B1 B1,
Doi tineri din Galati au transformat un bulevard intr-un ring de box

Doi tineri din Galati au blocat circulatia timp de cateva minute, dupa ce s-au luat la bataie in plina strada. Cei doi tineri isi impart cu generozitate pumni si picioare, potrivit. continuă pe B1

VIDEO Bataie in plina strada la Galati. Doi tineri au blocat circulatia masinilor pentru a-si imparti pumni si picioare

Doi tineri din Galati au blocat circulatia pe un bulevard din Galati pret de minute bune dupa ce au transformat strada in ring de box.

Doi tineri au intrat cu masina in lac sa scape de politie

Politistii din Bucuresti au urmarit, vineri seara, un autoturism in care se aflau doua persoane si care a demarat in viteza in loc sa opreasca la semnalul regulamentar al agentilor, se precizeaza intr-un comunicat primit de la Sectia 7 Politie.

Franta: Autoritatile au deschis o ancheta, dupa ce doi copii francezi executa prizonieri sirieni, intr-o inregistrare a gruparii Stat Islamic

Autoritatile franceze au deschis, luni, o ancheta, dupa ce gruparea Stat Islamic SI) a publicat o inregistrare video in care apar doi copii francezi ce ar fi executat prizonieri sirieni, potrivit unei surse judiciare.

Tineri din Chisinau, surprinsi in timp ce faceau gratar pe balconul blocului (FOTO)

Cativa tineri petrecareti din Chisinau au decis sa incinga un gratar pe balcon, insa nu s-au gandit la consecinte. Un vecin a filmat tot momentul in care acestia au dat fol la.

Miscarea indignatilor ocupa strazile: Mii de tineri din Spania denunta masurile de austeritate

Mars impresionant in capitala Spaniei. Cateva mii de oameni au scandat pe strazile din Madrid sloganuri impotriva partidelor politice si a masurilor de austeritate. Manifestantii au marcat.

Doi patroni din Dambovita, propusi la arestare pentru evaziune fiscala

Politistii din Dambovita au retinut doi administratori ai unei societati comerciale, banuiti ca ar fi cauzat un prejudiciu de peste 3. 000 de lei, prin evaziune fiscala. Ei vor fi trimisi, marti, in fata procurorilor, cu propunere de arestare preventiva.

UPDATE Ministerul Sanatatii: Doi copii din Arges si Bacau, diagnosticati cu sindrom hemolitic uremic

Ministerul Sanatatii a fost informat cu privire la doua cazuri de copii diagnosticati cu sindrom hemolitic uremic SHU) din Arges si Bacau. In ambele cazuri, DSP Arges si DSP Bacau au declansat anchete epidemiologice. UPDATE 1: Starea copilului transferat la Spitalul Sf. Maria din Iasi, grava, dar stabilaUPDATE 2: DSP Arges va preleva duminica probe din alimentele consumate de fetita cu sindrom hemolitic uremic.

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )