Libnet.ro
UNICEF

18:15

Doliu in lumea cinematografiei. A murit unul dintre cei mai iubiti actori

B1 B1,
 Doliu in lumea cinematografiei. A murit unul dintre cei mai iubiti actori

Veteranul actor american Frank Vincent, cunoscut pentru rolurile din Goodfellas 1990) si serialul tv The Sopranos 19992007) a inceta din viata la varsta de 78 de ani. Starul hollywoodian a. continuă pe B1

Reducerea sau oprirea contributiilor la Pilonul II va afecta in principal pensiile romanilor, dar va lasa si statul fara unul dintre cei mai buni aliati daca Romania ar trece din nou printr-un soc financiar (consultant)

Reducerea sau oprirea contributiilor la Pilonul II pensiile obligatorii administrate privat) va afecta in principal pensiile romanilor, dar va lasa si statul fara unul dintre cei mai buni aliati in cazul in care Romania ar trece din nou printr-un soc financiar similar celui din 2008, arata Diana Coroaba, Partener, Servicii Financiare, PwC Romania, intr-un text transmis HotNews. ro. Ea precizeaza ca fondurile de pensii de la Pilonul II sunt printre cei mai importanti investitori in titlurile de stat si in actiuni listate la Bursa de Valori Bucuresti.

LIVE TEXT Apple lanseaza unul dintre cele mai asteptate modele de iPhone in primul eveniment organizat in noul super-sediu al companiei

In sala Steve Jobs din noul sediu Apple, in Cupertino, a inceput unul dintre cele mai asteptate evenimente de tehnologie ale toamnei. Apple va prezenta cel mai sofisticat iPhone de pana acum, dar si cel mai scump de pana acum. Vor fi alte doua modele de iPhone, dar si noutati despre Apple Watch si Apple TVUrmareste LIVE TEXT pe HotNews evenimentul Apple.

Unul dintre cele mai mari mistere ale omenirii a fost elucidat. Ce mesaj contine scrisoarea pe care nimeni nu a putut sa o descifreze pana acum

Unul dintre cele mai mari mistere ale omenirii a fost, in sfarsit, deslusit. Cu ajutorul unui soft software de decriptare, cercetatorii au reusit sa descifreze continutul unei scrisori ce dateaza.

LIVE TEXT Apple a prezentat iPhone X, model care costa de la 999 dolari in SUA

In sala Steve Jobs din noul sediu Apple, in Cupertino, a inceput unul dintre cele mai asteptate evenimente de tehnologie ale toamnei. Apple va prezenta cel mai sofisticat iPhone de pana acum, dar si cel mai scump de pana acum. Vor fi alte doua modele de iPhone, dar si noutati despre Apple Watch si Apple TVUrmareste LIVE TEXT pe HotNews evenimentul Apple.

Business report: Metrorex vrea sa cumpere servicii de paza pentru statiile de metrou; Cine mai controleaza piata charterelor aeriene de lux in Romania; Planul prin care gigantii din tehnologie ar putea sa plateasca impozite mari

Unul dintre cei mai mari cablisti independenti intra in afaceri cu energie. Compania TV Sat 2002, unul dintre cei mai mari jucatori. Comerciantii scapa de plata unei cote din vanzarea filmelor interzise minorilor. Guvernul extinde insa o taxa perceputa firmelor cu activitate la.

Unde traiesc cei mai multi dintre miliardarii lumii

Beijing a fost desemnat capitala cu cei mai multi miliardari ai lumii. Clasamentul a fost realizat de firma Hurun din Shanghai, care a publicat un intreg studiu pe aceasta tema. Compania a calculat averea.

Una dintre cele mai bogate femei din lume: Oamenii saraci sunt saraci pentru ca ...

Gina Rinehart, una dintre cele mai bogate femei din lume, este de parere ca oamenii ajung saraci pentru ca sunt lenesi si betivi. Daca esti gelos pe cei care au mai multi bani, nu trebuie sa stai.

Au fost premiati cei mai buni pompieri si paramedici. Cum s-au facut remarcati

Cei mai buni pompieri ai anului 2017, in Hunedoara, au fost premiati, la Ziua pomierilor din Romania, eveniment ce aniverseaza 169 de ani de la Luptele din Dealul Spirii.

Orasul cu cei mai multi miliardari din lume

Beijingul a obtinut titlul de Capitala cu cei mai multi miliardari ai lumii, cu un numar de 100 de miliardari, potrivit businessmagazin. ro. Capitala Chinei, datorita acestui titlu,.

Ce forme, ce trup! Una dintre cele mai talentate artiste de la noi, vacanta exotica in Bali (FOTO, VIDEO)

O vacanta cat o vara! AMI, una dintre cele mai apreciate si talentate artiste din Romania,s-a intors recent din exoticulBali. Cantareataa avut parte de.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )