Libnet.ro
UNICEF

13:45

Doliu in lumea modei. Cofondatorul YSL s-a stins din viata

Antena3 Antena3,
Doliu in lumea modei. Cofondatorul YSL s-a stins din viata

Pierre Berge, fondatorul casei de moda franceze Yves Saint Laurent, s-a stins din viata la varsta de 86 de ani. Potrivit DC News, om de afaceri si patron al artelor, Pierre Berge a fost. continuă pe Antena3

Doliu in lumea modei! A murit omul din spatele imperiului Yves Saint Laurent (FOTO)

Co-fondatorul marcii Yves Saint Laurent, supranumit si creierul imperiului, a murit, vineri, in casa sa din Saint-Remy-de-Provence, in sudul Frantei. Omul de afaceri Pierre Berge, 86 de ani, se lupta.

Doliu in lumea filmului. Un celebru actor care a jucat in Nasul s-a stins din viata

Gastone Moschin s-a stins din viata la varsta de 88 de ani. Actorul este cunoscut mai ales pentru rolul lui Don Fanucci, din pelicula Nasul II, regizata de Francis Ford Coppola. Potrivit.

Doliu in Biserica Ortodoxa. Parintele Nicolae Necula s-a stins din viata

Parintele Nicolae Necula, profesor la Facultatea de Teologie Ortodoxa din Bucuresti, s-a stins din viata la 4 septembrie 2017. Preotul a absolvit Seminarul Teologic din Buzau si Facultatea de Teologie din Bucur.

Veste socanta! SPIDERMAN s-a stins din viata din cauza unui cancer in faza terminala

Veste trista! Spiderman s-a stins din viata la varsta de 43 de ani, potrivit Evz. Maimuta numita Spiderman, care a murit la Sececa Park Zoo din New York, era una dintre cele mai in varsta.

Dr. Mihai Tircus, fostul sef al Inspectiei Sanitare, s-a stins din viata (FOTO)

Dr. Mihai Tircus, fostul sef al Inspectiei Sanitare din judetul Arad, a murit la varsta de 72 de ani, dupa ce s-a luptat cu o boala deosebit de grava. Acesta a lucrat timp de 36 de ani in institut.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )