Libnet.ro
UNICEF

01:05

Doliu in lumea sportului. Un pugilist a murit la patru zile dupa un KO

Antena3 Antena3,
Doliu in lumea sportului. Un pugilist a murit la patru zile dupa un KO

Doliu in lumea sportului. Pugilistul Patrick Day s-a stins din viata la varsta de 27 de ani, la Chicago. Patrick Day a murit dupa leziunile cerebrale traumatice suferite saptamana trecuta la un meci la care a fo. continuă pe Antena3

VIDEO Boxerul Patrick Day a murit la patru zile dupa ce a suferit un KO

Boxerul american Patrick Day a incetat din viata, miercuri, la varsta de 27 de ani, la Chicago, ca urmare a leziunilor cerebrale traumatice suferite saptamana trecuta la un meci la care a fost facut KO, relateaza Reuters.

Moarte TERIBILA in lumea sportului. Marele CAMPION nu a mai rezistat (FOTO)

E doliu absolut in lumea sportului. Boxerul american Patrick Day, care se afla in stare critica dupa un KO violent, a incetat din viata miercuri, in urma leziunilor cerebrale pe care le-a suferit, a.

Tamara Buciuceanu a murit. Gabriela Firea, dupa decesul actritei: S-a mai stins o stea

Tamara Buciuceanu a murit. Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, si-a exprimat regretul pentru trecerea in nefiinta a actritei. Tamara Buciuceanu a murit. S-a mai stins o stea. cerul nostru va.

Mesajul unui teolog pentru crestini: in primele ceasuri si zile dupa moarte va fi langa dumneavoastra. Nu va vorbi, nici nu o veti putea vedea, dar va fi acolo Pricepeti asta!

Episcopul Teofan a vorbit la un moment dat despre ce se intampla cu crestinii dupa ce mor, dar si despre cum trebuie sa se comporte cei care i-au iubit. E dureros cand moare cineva. Iata, si Dumneavoastra.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )