Libnet.ro
UNICEF

07:45

DOLIU! A murit unul dintre cei mai apreciati actori de comedie (FOTO)

B1 B1,
DOLIU! A murit unul dintre cei mai apreciati actori de comedie (FOTO)

Actorul de comedie, Jay Thomas a murit la varsta de 69 de ani, dupa o lupta grea cu cancerul. Anuntul a fost facut de agentul sau, fara a da prea multe detalii, potrivit deadline. com Moartea. continuă pe B1

E unul dintre cei mai fericiti salariati din tara noastra. Cine primeste de la stat trei salarii si o pensie

Un bugetar se poate considera unul dintre cei mai fericiti salariati din tara noastra. Gelu Stan din Galati primeste de la stat trei salarii si o pensie. Adica peste 260. 000 de lei pe an, dupa cum reiese.

Numire surpriza. Unul dintre cei mai apropiati oameni ai lui Sorin Grindeanu la Guvern, noul prefect de Timis

Desi de-a lungul timpului au fost vehiculate mai multe nume din interiorul PSD, premierul Mihai Tudose a numit-o, miercuri, in functie pe Eva Andreas, cea care a fost sefa de cabinet a lui Sorin Grindeanu,.

Cum arata primele opere ale unora dintre cei mai faimosi artisti ai tuturor timpurilor

Unele dintre capodoperele de arta care sunt admirate astazi in intreaga lume, au fost create inainte ca pictorii sa implineasca 30 de ani Pe langa dedicarea artistilor, un factor decisiv a fost, cu siguranta, si talentul. De asemenea, unii dintre cei mai mari artisti ai lumii au inceput sa picteze de tineri, iar mai jos prezentam cinci lucrari de inceput ale unora dintre cei mai mari pictori.

Steroizii l-au ucis la 45 de ani: unul dintre cei mai mari culturisti ai lumii a murit. Ce a spus despre el fosta sa sotie

Rich Piana nascut la 26 septembrie 1971), un munte de muschi si o vedeta a reclamelor pentru suplimente sportive, a fost declarat mort, dupa ce a stat 17 zile in coma indusa.

Cum si-a crescut exporturile unul dintre cei mai mari angajatori ai Iasiului si ce planuri de extindere are compania

Singurul producator de medicamente detinut de stat a inregistrat, in primul semestru, profit in crestere cu 17% fata de perioada similara a anului trecut. Vanzarile au crescut spectaculos in Asia si tari din estul Europei.

Unul dintre suspectii atacului de la Barcelona a fost eliberat conditionat

Unul dintre cei patru barbati retinuti de autoritatile spaniole sub acuzatia ca ar fi facut parte din celula terorista care a organizat atacurile din Barcelona si Cambrils, Salh El Karib, a fost eliberat.

Atentate Spania. Unul dintre teroristi a marturisit ca pregateau un atac de mare amploare

Unul dintre cei patru suspecti inca in viata ai atentatelor din Catalonia, Mohamed Houli Chemla, a recunoscut marti in fata unui judecator ca celula din care facea parte pregatea un atentat de.

Turista straina, violata la Mamaia. Tanara a fost sechestrata in Satul de Vacanta, unul dintre cele mai aglomerate locuri de pe litoral

O turista straina a fost violata la Mamaia, fiind sechestrata intr-unul dintre cele mai populate locuri de pe litoral: Satul de Vacanta.

6 sfaturi pentru a imbatrani frumos de la unul dintre cei mai cunoscuti profesori de yoga din Romania

In urma mai multor calatorii si cursuri initiatice pe care le-a avut in diverse colturi ale lumii, cunoscutul profesor roman de yoga Dana Tupa a intalnit foarte multi maestri care, desi depaseau varsta de 60 de ani, se aflau intr-o conditie fizica exceptionala. intrebati care este secretul longevitatii lor, cei mai multi au avut o reteta aproape identica, formata din cateva principii de baza.

Care era urmatoarea tinta a celulei teroriste din Spania. Unul dintre suspecti a dezvaluit tot planul

Unul din cei patru suspecti arestati in legatura cu atacurile de saptamana trecuta din Spania a recunoscut ca celula terorista intentiona sa comita un atac cu bomba la bazilica Sagrada Familia di.

ştiri de la B1

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )