Libnet.ro
UNICEF

21:45

Doliu in Piata Chiliei din Constanta. Saceanu, fostul sef al clanurilor interlope de pe litoral, a murit

Adevărul Adevărul,
Doliu in Piata Chiliei din Constanta. Saceanu, fostul sef al clanurilor interlope de pe litoral, a murit

Ismail Iasar, zis Saceanu a murit dumunica seara pe un pat de spital. Barbatul este cunoscut drept fostul lider al clanurilor interlope din Constanta. continuă pe Adevărul

Doliu in Piata Chiliei din Constanta. A murit Saceanu, fostul sef al clanurilor interlope de pe litoral

Ismail Iasar, zis Saceanu, a murit dumunica seara pe un pat de spital. Barbatul este cunoscut drept fostul lider al clanurilor interlope din Constanta.

Fostul sef al informatiilor militare Cristian Bernevig, urmarit penal

Fostul sef al Directiei de Informatii a Armatei, colonelul r) Cristian Bernevig, este urmarit penal de procurorii militari ai Directiei Nationale Anticoruptie DNA), alaturi de un contraamiral, comandori si alte cadre militare, intr-un dosar in care se verifica modul in care acestia au dobandit locuinte de serviciu.

Fostul sef al informatiilor militare, Cristian Bernevig, urmarit penal de DNA.

Fostul sef al Directiei de Informatii a Armatei, colonelul r) Cristian Bernevig, este urmarit penal de procurorii militari anticoruptie, intr-un dosar in care se verifica modul in care acestia au dobandit locuintele de serviciu. Surse judiciare au declarat, pentru Mediafax, ca alaturi de Cristian Bernevig sunt urmariti penal si contra-amiralul activ Catalin Dumistracel, generalul in rezerva Neculae Otelea, recent condamnat definitiv de ICCJ la patru ani de inchisoare cu executare in dosarul .

Porturile din Constanta, inchise din cauza cetii.

Operatiunile portuare au fost sistate, vineri dimineata, in porturile constantene, din cauza cetii dense, vizibilitatea pe mare scazand sub o jumatate de mila marina, relateaza Mediafax. Potrivit autoritatilor portuare, manevrele de incarcare si descarcare ale navelor in porturile Mangalia si Constanta Sud - maritim si fluvial au fost suspendate in jurul orei 08. 00, din cauza vizibilitatii extrem de scazute, operatiunile fiind apoi sistate, de la ora 09. 00, si in portul Constanta Nord. De .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2678 seconds )