Libnet.ro
UNICEF

06:30

DOMINIC FRITZ, PRIMARUL MUNICIPIULUI TIMISOARA: Este nevoie de teste speciale pentru diferentierea cazurilor COVID-19 de virusurile sezoniere

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DOMINIC FRITZ, PRIMARUL MUNICIPIULUI TIMISOARA: Este nevoie de teste speciale pentru diferentierea cazurilor COVID-19 de virusurile sezoniere

Primarul ales al municipiului Timisoara, Dominic Fritz, a declarat ca in oras nu mai sunt paturi ATI disponibile, ca personalul medical din linia intai COVID-19, care lucreaza continuu din luna martie, este epuizat si ca va fi nevoie de achizitionarea unor teste speciale care sa diferentieze cazurile COVID-19 de virusurile sezoniere. continuă pe Ziarul Bursa

Vizita lui Dominic Fritz, primarul ales al Timisoarei, la Spitalul de Boli InfectioaseVictor Babes

Dominic Fritz s-a intalnit cu Cristian Oancea, managerulSpitauluide Boli Infectioase din Timisoara, directorul medical Diana Manolescu, cat si cu celebrul medic VirgilMusta, seful Clinicii Boli Infectioase 1.

KLAUS IOHANNIS: Nu este nevoie sa inchidem toata tara daca avem focare semnificative in judete

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit, astazi, la Palatul Cotroceni, de faptul ca restrictiile care au ca scop prevenirea raspandirii noului coronavirus sunt aplicate local si nu este nevoie sa inchidem toata tara.

Dominic Fritz a primit rezultatul testului pentru COVID-19: Voi ramane in autoizolare pana la un al doilea test

Primarul ales al Timisoarei, Dominic Fritz, a primit rezultatul testului pentru COVID-19. Testul este negative, dar Fritz va ramane autoizolat pana la un al doilea test negativ.

Dominic Fritz a intrat in izolare: Luni m-am intalnit cu o persoana care a aflat aseara ca are COVID-19

Primarul ales al Timisoarei, Dominic Fritz, a anuntat miercuri dimineata, pe Facebook, ca s-a autoizolat dupa ce a intrat in contact cu o persoana confirmata cu COVID-19.

Dominic Fritz: in Timisoara, nu mai suntdisponibile paturi de terapie intensiva. Personalul medical e epuizat

Dominic Fritz, aflat in izolare la domiciliu dupa ce a intrat in contact cu o persoana infectata cu coronavirus, doreste sa se urgenteze investitura sa in functie de primar al Timisoarei.

Dominic Fritz, rezultat negativ pentru COVID-19 El ramane in izolare

Primarul ales al Timisoarei, Dominic Fritz, a anuntat ca a primit rezultatul testului pentru COVID-19, pe care l-a facut dupa ce a intrat in contact cu o persoana confirmata, si ca acesta este negativ. El ramane insa in izolare.

Noul primar al Timisoarei, Dominic Fritz, anunta ca nu are COVID, dar ramane in izolare

Dominic Fritz, noul primar ales al Timisoarei, a anuntat miercuri, pe o retea de socializare, ca a intrat in autoizolare, dupa ce luni s-a intalnit cu o persoana bolnava de COVID.

Dominic Fritz, testat negativ: Voi ramane in autoizolare voluntara pana la un al doilea test Recomandarea mea e sa purtati masca si sa pastrati distanta oriunde puteti

UPDATE, 7 octombrie, ora 12. 40 Dominic Fritz a anuntat ca a primit rezultatul testului pentru COVID-19 pe care l-a efectuat dimineata, iar acesta este negativ. Chiar si asa, noul primar al.

Dominic Fritz s-a autoizolat dupa ce a aflat ca a fost in contact cu o persoana bolnava de Covid-19

Noul primar al Timisoarei, Dominic Fritz, a anuntat miercuri ca s-a autoizolat si si-a facut un test Covid-19 dupa ce luni s-a intalnit cu o persoana care a fost testata pozitiv marti cu noul coronavirus.

CORONAVIRUS |Laurentiu Sonchereche, primarul municipiului Fetesti, testat pozitiv

Laurentiu Sonchereche, primarul municipiului Fetesti, Ialomita, a fost testat pozitiv pentru noul coronavirus, acesta avand o stare de sanatate buna. Edilul se afla sub monitorizare medicala la.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )