Libnet.ro
UNICEF

12:30

Donald Trump, acuzat de presedintele Iranului ca ajuta gruparile teroriste din Siria, ca urmare a atacului asupra unei baze siriene

România Liberă România Liberă,
Donald Trump, acuzat de presedintele Iranului ca ajuta gruparile teroriste din Siria, ca urmare a atacului asupra unei baze siriene

Presedintele iranian, Hassan Rohani, l-a acuzat, sambata, pe omologul sau american, Donald Trump, ca ajuta gruparile teroriste din Siria, ca urmare a atacului direct pe care SUA l-au lansat, vineri, asupra unei baze siriene. continuă pe România Liberă

Presedintele Iranului il acuza pe Donald Trump ca ajuta gruparile teroriste din Siria

Presedintele iranian, Hassan Rohani, l-a acuzat sambata pe omologul sau american, Donald Trump, ca ajuta gruparile teroriste din Siria, relateaza 20minutes. fr, preluand agentia France-Presse.

Presedintele Chinei, XI Jinping, a sosit in Statele Unite pentru prima vizita oficiala din mandatul lui Donald Trump

Joi, presedintele Statelor Unite Donald Trump l-a primit la resedinta sa din Floridape presedintele Chinei Xi Jinping. Aceasta este una dintre cele mai asteptate vizite la nivel mondial din acest an datorita.

Donald Trump promite distrugerea retelei teroriste Stat Islamic

Statele Unite si natiunile aliate vor distruge reteaua terorista Stat Islamic si vor apara lumea civilizata, afirma presedintele american, Donald Trump, citat de cotidianul USA.

Donald Trump STIA ca urmeaza un ATAC TERORIST in Stockholm? Presedintele american, in urma cu doua luni: Priviti ce se intampla in Germania, ce s-a intamplat azi-noapte in Suedia... (VIDEO)

In februarie, Internetul a vuit de glume si ironii la adresa presedintelui american, Donald Trump, care a lansat o informatie pe atunci falsa, conform careia Suedia ar fi fost vizata de un atac.

Ce spune presedintele SUA Donald Trump dupa ce armata americana a bombardat o baza militara din Siria

Presedintele SUA, Donald Trump, analizeaza optiunile de reactie la atacul chimic din Siria, pe care il atribuie regimului Bashar al-Assad, printre masurile luate in considerare fiind cea a unor atacuri punctuale asupra unor obiective militare siriene.

Donald Trump spune ca ceva ar trebui sa se intample cu Bashar al-Assad dupa atacul chimic din Siria

Presedintele SUA, Donald Trump, a declarat joi ca ceva ar trebui sa se intample cu presedintele sirian Bashar al-Assad dupa atacul cu gaz toxic comis in Siria, dar s-a oprit fara sa spuna daca Assad ar trebui sa plece din fruntea tarii, relateaza Reuters.

Surse CNN: Presedintele SUA, Donald Trump, analizeaza optiuni militare ca reactie la atacul chimic din Siria

Presedintele SUA, Donald Trump, analizeaza optiunile de reactie la atacul chimic din Siria, pe care il atribuie regimului Bashar al-Assad, printre masurile luate in considerare fiind cea a unor atacuri punctuale asupra unor obiective militare siriene.

Ambasadorul Hans Klemm: il incurajez pe presedintele Donald Trump sa viziteze Romania

Ambasadorul Statelor Unite ale Americii la Bucuresti, Hans Klemm, a declarat miercuri, la Botosani, ca il va incuraja pe noul presedinte american, Donald Trump, sa viziteze.

Analiza: Exista interes de ambele parti ca Donald Trump sa vina in Romania, iar acest lucru oricum se va produce

La finele lunii mai, presedintele american Donald Trump are programata prima sa vizita in Europa de la investire. Acesta va participa la summitul NATO de la Bruxelles si la summitul G7, care va avea loc.

Intalnirea presedintilor Donald Trump si Xi Jinping: plan pe 100 de zile si alte detalii de la ministrii americani

Presedintele chinez Xi Jinping a fost timp de doua zile oaspetele omologului sau american Donald Trump, la resedinta acestuia din Florida. Declaratiile sefului Casei Albe despre succesul dialogului la cel mai inalt nivel au fost completate de detalii oferite presei de membri ai guvernului SUA. Ministrul comertului, Wilbur Ross, a anuntat ca Statele Unite si China au convenit asupra unui plan pe 100 de zile, menit sa reduca deficitul comercial american in relatia bilaterala, relateaza Agerpres.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )