Libnet.ro
UNICEF

01:05

Donald Trump ameninta ca va inchide frontiera SUA cu Mexic saptamana viitoare

Hotnews Hotnews,
 Donald Trump ameninta ca va inchide frontiera SUA cu Mexic saptamana viitoare

Presedintele american Donald Trump a amenintat, vineri, ca va inchide frontiera Statelor Unite cu Mexic saptamana viitoare, daca Mexicul nu opreste imediat orice imigratie ilegala din regiune inspre SUA, relateaza Reuters. continuă pe Hotnews

Trump ameninta din nou sa inchida frontiera cu Mexicul

Presedintele american Donald Trump a acuzat din nou Mexicul ca nu face nimic in lupta impotriva imigratiei ilegale si a amenintat sa inchida frontiera si sa blocheze comertul intre cele doua tari, saptamana viitoare, daca nu au loc schimbari importante, relateaza Huffington Post.

Video Donald Trump: ,,Farsa ruseasca e in sfarsit moarta

La primul sau discurs de la publicarea raportului lui Mueller, Donald Trump si-a criticat oponentii politici si a sustinut din nou ca raportul lui Mueller este ,,o exonerare totala, transmite BBC.

Descoperirea facuta de FBI despre fosta sotie a lui Donald Trump: actrita Marla Maples l-a inselat cu un cantaret celebru

In timpul unor investigatii despre Donald Trump 72 de ani), FBI Biroul Federal de Investigatii) a descoperit si unul dintre secretele fostei sotii a presedintelui Americii, actrita Marla Maples 55 de ani), din timpul casniciei cu acesta. Mai exact faptul ca ea l-a inselat cu faimosul cantaret Michael Bolton.

Donald Trump acuza: Mass-media este dusmanul poporului

Presedintele american Donald Trump si-a reiterat, marti, acuzatiile in directia presei ca a relatat in mod partinitor despre ancheta privind o implicare a Rusiei in alegerile prezidentiale din 2016,.

Pentagonul a deblocat un miliard de dolari pentru contruirea zidului lui Trump de la granita cu Mexic

Donald Trump obtine fonduri importante pentru realizarea marelui sau obiectiv privind construirea unui zid la granita cu Mexicul. Seful Pentagonului, Patrick Shanahan, a anuntat deblocarea unui miliard.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )