Libnet.ro
UNICEF

08:15

Donald Trump, anunt privind decizia sa asupra acordului nuclear cu Iranul

Antena3 Antena3,
Donald Trump, anunt privind decizia sa asupra acordului nuclear cu Iranul

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a informat ca va face publica marti decizia sa privind acordul nuclear cu Iranul, semnat de principalele puteri mondiale cu Teheranul in 2015, transmite EFE. Voi. continuă pe Antena3

VIDEO Donald Trump a comparat un spital din Londra cu o zona de razboi

Presedintele american Donald Trump a comparat un spital din Londra cu o zona de razboi, fara sa numeasca respectiva unitate medicala, declarand ca, desi exista legi stricte privind armele de foc in Marea Britanie, la spital ajung numeroase victime ale atacurilor cu cutite.

Aflat pe patul de moarte, John McCain nu vrea ca Donald Trump sa vina la inmormantarea sa

Presedintele american Donald Trump este detestat inclusiv de pe patul de spital. Potrivit unor surse apropiate senatorului de 81 de ani, familia a cerut Casei Albe ca la funeraliile senatorului sa participe Mike.

Cotidian sud-coreean: Donald Trump si Kim Jong-un se vor intalni in Singapore. Cand ar putea avea loc summit-ul istoric

Intalnirea istorica dintre presedintele american Donald Trump si liderul nord-coreean Kim Jong-un ar putea avea loc la mijlocul lunii iunie in Singapore, potrivit cotidianului sud-coreean Chosun Ilbo,care citeaza.

VIDEO Donald Trump, criticat dur n Franta si Marea Britanie, dupa ce a ironizat atentate si alte crime, justificnd detinerea armelor de foc

Presedintele SUA, Donald Trump, si-a atras critici dure dupa ce, intr-un discurs in care a justificat dreptul cetatenilor americani de a detine arme de foc, a ironizat producerea atentatelor in Franta si multiplicarea crimelor in capitala Marii Britanii.

Donald Trump, declaratii controversate despre un spital dintr-o capitala europeana: Seamana cu o zona de razboi. E snge peste tot!

Presedintele american Donald Trump a comparat un spital din Londra cu o zona e razboi, subliniind ca desi Marea Britanie are o legislatie stricta impotriva armelor, spitalele sunt pline de sange care provine de la victimele atacurilor cu cutitul.

Coreea de Nord reia amenintarile la adresa SUA, denuntnd presiunile si amenintarile lui Donald Trump

Administratia de la Phenian a reluat tonul virulent la adresa Washingtonului, denuntand presiunile si amenintarile presedintelui SUA, Donald Trump, care risca sa afecteze imbunatatirea relatiilor dintre Coreea de Nord si Coreea de Sud, scrie Mediafax.

Donald Trump si omologul sau sud-coreean, Moon Jae-in, se vor ntlni pe 22 mai la Casa Alba

Presedintele american, Donald Trump, se va intalni pe 22 mai cu omologul sau sud-coreean, Moon Jae-in, la Casa Alba, informeaza Reuters. Cei doi vor discuta despre viitorul summit dintre SUA si Coreea de Nord.

Donald Trump a facut anuntul: Cand si unde se va intalni cu liderul nord-coreean Kim Jong Un

Donald Trump, presedintele Statelor Unite ale Americii SUA), a afirmat ca se va intalni culiderul nord-coreean Kim Jong Un si aanuntat ca locul si data in care intalnirea va avea loc au.

Cotidian sud-coreean: Donald Trump si Kim Jong-un se vor intalni, probabil, la mijlocul lui iunie, in Singapore

Presedintele american Donald si liderul nord-coreean Kim Jong-un se vor intalni, probabl, la mijlocul lui iunie, in Singapore, scrie Chosun Ilbo in editia sa de luni, potrivit AFP.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )