Libnet.ro
UNICEF

17:30

Donald Trump, declaratii controversate despre un spital dintr-o capitala europeana: Seamana cu o zona de razboi. E snge peste tot!

Hotnews Hotnews,
 Donald Trump, declaratii controversate despre un spital dintr-o capitala europeana: Seamana cu o zona de razboi. E snge peste tot!

Presedintele american Donald Trump a comparat un spital din Londra cu o zona e razboi, subliniind ca desi Marea Britanie are o legislatie stricta impotriva armelor, spitalele sunt pline de sange care provine de la victimele atacurilor cu cutitul. continuă pe Hotnews

VIDEO Donald Trump a comparat un spital din Londra cu o zona de razboi

Presedintele american Donald Trump a comparat un spital din Londra cu o zona de razboi, fara sa numeasca respectiva unitate medicala, declarand ca, desi exista legi stricte privind armele de foc in Marea Britanie, la spital ajung numeroase victime ale atacurilor cu cutite.

VIDEO Donald Trump, criticat dur n Franta si Marea Britanie, dupa ce a ironizat atentate si alte crime, justificnd detinerea armelor de foc

Presedintele SUA, Donald Trump, si-a atras critici dure dupa ce, intr-un discurs in care a justificat dreptul cetatenilor americani de a detine arme de foc, a ironizat producerea atentatelor in Franta si multiplicarea crimelor in capitala Marii Britanii.

Banescu (BOR), declaratii controversate: Toleranta nu este o valoare in sine. Din punct de vedere crestin, toleranta este o slabiciune

Declaratii controversate ale lui Vasile Banescu. Purtatorul de cuvant al Patriarhiei Romane a declarat ca toleranta nu este o valoare in sine si ca, din punct de vedere crestin, toleranta este o.

Banescu (BOR), declaratii controversate: Toleranta nu este o valoare in sine. Din punct de vedere crestin, toleranta este o slabiciune. Uneori discriminarea este absolut necesara

Declaratii controversate ale lui Vasile Banescu. Purtatorul de cuvant al Patriarhiei Romane a declarat ca toleranta nu este o valoare in sine si ca, din punct de vedere crestin, toleranta este o.

Donald Trump si omologul sau sud-coreean, Moon Jae-in, se vor ntlni pe 22 mai la Casa Alba

Presedintele american, Donald Trump, se va intalni pe 22 mai cu omologul sau sud-coreean, Moon Jae-in, la Casa Alba, informeaza Reuters. Cei doi vor discuta despre viitorul summit dintre SUA si Coreea de Nord.

Donald Trump i-a dat napoi avocatului sau cei 130.000 de dolari platiti actritei de filme porno Stormy Daniels pentru a-i cumpara tacerea

Donald Trump i-a returnat avocatului sau, Michael Cohen, cei 130. 000 de dolari pe care actrita de filme pentru adulti Stormy Daniels i-ar fi primit in schimbul tacerii sale, a spus miercuri, Rudy Giuliani, fostul primar al orasului New York care s-a alaturat echipei juridice a lui Trump odata cu ancheta privind imixtiunile Rusiei in alegeri, relateazaThe Guardian. Dezvaluirea vine la o luna dupa ce Trump a negat vehement relatia si plata.

Coreea de Nord reia amenintarile la adresa SUA, denuntnd presiunile si amenintarile lui Donald Trump

Administratia de la Phenian a reluat tonul virulent la adresa Washingtonului, denuntand presiunile si amenintarile presedintelui SUA, Donald Trump, care risca sa afecteze imbunatatirea relatiilor dintre Coreea de Nord si Coreea de Sud, scrie Mediafax.

Donald Trump a facut anuntul: Cand si unde se va intalni cu liderul nord-coreean Kim Jong Un

Donald Trump, presedintele Statelor Unite ale Americii SUA), a afirmat ca se va intalni culiderul nord-coreean Kim Jong Un si aanuntat ca locul si data in care intalnirea va avea loc au.

Donald Trump il angajeaza pe avocatul care l-a reprezentat pe Bill Clinton in timpul procedurii de destituire

Echipa de juristi care apara interesele lui Donald Trump sufera noi modificari, dupa decizia avocatului Casei Albe Ty Cobb de a se retrage. Acesta va fi inlocuit cu Emmet Flood, care l-a aparat pe Bill Clinton in procedura de impeachment. Iar schimbarea are loc in contextul in care ancheta procurorului special Robert Mueller privind presupusele legaturi intre echipa de campanie a lui Trump si oficiali rusi avanseaza.

Declaratii CUTREMURATOARE despre IONELA PRODAN! S-a intamplat imediat dupa iNMORMANTARE

Anamaria Prodan a facut noi declaratii despre clipele dificile pe care le-a trecut atunci cind si-a luat ramas bun pentru eternitate de la mama ei, Ionela Prodan. Nu realizez daca ma intrebi despre mama,.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2379 seconds )