Libnet.ro
UNICEF

05:15

Donald Trump a anuntat cand se va intalni cu liderul nord-coreean Kim Jong-un

Antena3 Antena3,
Donald Trump a anuntat cand se va intalni cu liderul nord-coreean Kim Jong-un

Presedintele american Donald Trump a declarat luni ca intentioneaza sa se intalneasca cu liderul nord-coreean Kim Jong-un luna viitoare sau la inceputul lui iunie si si-a exprimat speranta ca discutiile. continuă pe Antena3

Donald Trump a anuntat ca 4.000 de militari ar putea fi trimisi la granita cu Mexicul

Presedintele american Donald Trump a anuntat ca vrea ca intre 2. 000 si 4. 000 de militari sa fie mobilizati la frontiera cu Mexicul in vederea opririi imigratiei clandestine, in timp ce omologul sau mexican denunta atitudinile amenintatoare ale miliardarului, relateaza AFP.

Donald Trump evoca o intalnire cu Kim Jong-un in mai sau la inceputul lui iunie

Presedintele american Donald Trump a declarat luni ca intalnirea sa istorica cu liderul nord-coreean Kim Jong-un va avea loc in mai sau la inceputul lui iunie, relateaza AFP.

Donald Trump anunta decizii majore privind Siria in urmatoarele 24-48 de ore

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a condamnat luni in termeni duri presupusul atac chimic din Siria si a anuntat ca administratia sa va lua decizii majore in privinta Siriei in urmatoarele 24-48 de ore, transmite ABC News.

Donald Trump nu va participa la dineul Asociatiei Corespondentilor de Presa de la Casa Alba

Presedintele Donald Trump nu planuieste sa participe anul acesta la dineul Asociatiei Corespondetilor de la Casa Alba, anunta Variety, potrivit news. ro. Organizatia a anuntat ca administratia de la Casa Alba a comunicat faptul ca Trump nu va veni la evenimentul din 28 aprilie. El nu a participat nici anul trecut, intrerupand o traditie de lunga durata.

Donald Trump va actiona in 48 de ore in cazul atacului chimic din Siria

Donald Trump a condamnat presupusul atac chimic din Siria. Presedintele american va lua o decizie cu privire la raspunsul Statelor Unite ale Americii in urmatoarele 24 sau 48 de ore. Declaratiile au fost facute.

Donald Trump spune ca vinovatii vor plati scump pentru atacul chimic din orasul sirian Douma: Putin, Rusia si Iran sunt responsabili pentru sprijinirea lui Assad. Un pret mare de platit

Presedintele american Donald Trump spune ca vinovatii vor plati scump pentru atacul chimic din orasul sirian Douma din Ghouta de Est, unde organizatiile medicale au raportat ca zeci de oameni au fost ucisi de gaze toxice, potrivit Reuters.

Presedintele Donald Trump nu va participa nici anul acesta la dineul Asociatiei Corespondentilor de Presa de la Casa Alba

Presedintele Donald Trump nu planuieste sa participe anul acesta la dineul Asociatiei Corespondetilor de la Casa Alba, anunta Variety.

CBS Films va produce lungmetrajul Russian Roulette, povestea alegerii lui Donald Trump in functia de presedinte

Lungmetrajul Russian Roulette, povestea alegerii lui Donald Trump in functia de presedinte, adaptata dupa romanul cu acelasi nume scris de Michael Isikoff si David Corn, se afla in dezvoltare la CBS Films.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2323 seconds )