Libnet.ro
UNICEF

18:15

Donald Trump declara ca va ridica sanctiunile impuse Rusiei daca Moscova accepta reducerea armamentului nuclear

Hotnews Hotnews,
 Donald Trump declara ca va ridica sanctiunile impuse Rusiei daca Moscova accepta reducerea armamentului nuclear

Presedintele ales al Statelor Unite, Donald Trump, afirma, intr-un interviu acordat cotidianului The Times, ca ia in calcul ridicarea unor sanctiuni impuse Rusiei in cazul unui acord cu omologul sau rus, Vladimir Putin, privind reducerea armamentului nuclear, relateaza Reuters. continuă pe Hotnews

Donald Trump ar putea ridica sanctiunile impuse Rusiei, daca Moscova coopereaza in domenii esentiale

Presedintele ales al Statelor Unite, Donald Trump, sugereaza, intr-un interviu pentru The Wall Street Journal, ca ar fi deschis in ceea ce priveste ridicarea sanctiunilor impuse Rusiei. Trump spune ca sanctiunile vor fi mentinute cel putin pentru o perioada de timp, dar, in cazul in care Rusia va ajuta Statele Unite in domenii esentiale, precum lupta impotriva extremistilor jihadisti, atunci sanctiunile ar putea fi ridicate.

Trump sugereaza ca ar putea ridica sanctiunile impuse Rusiei

Presedintele-ales Donald Trump sugereaza ca ar putea ridica sanctiunile impuse Rusiei si ca ar putea sa nu respecte politica Chinei unice daca Beijingul nu-si schimba politicile valutara si comerciala, relateaza AFP.

Trump sugereaza ca ar putea ridica sanctiunile impuse Rusiei si ca ar putea sa nu respecte principiul Chinei unice

Presedintele ales american Donald Trump sugereaza ca ar putea ridica sanctiunile impuse Rusiei si ca ar putea sa nu respecte politica Chinei unice daca Beijingul nu-si schimba politicile valutara si comerciala, relateaza AFP.

Trump vrea sa ridice sanctiunile impuse Rusiei de SUA, dupa ocuparea Crimeei. Ce vrea in schimb de la Putin

Presedintele american ales, Donald Trump, va propune ridicarea sanctiunilor impuse Rusiei pentru anexarea Crimeei.

Ultima incercare a lui Obama de a-l descuraja pe Trump. Presedintele in exercitiu a prelungit cu un an sanctiunile impuse Rusiei din cauza agresiunii din Ucraina

Presedintele in exercitiu al Statelor Unite ale Americii, Barack Obama, a prelungit pana in 2018 sanctiunile impuse raina si a Moscovei din cauza agresiunii in Ucraina si a anexarii Crimeei.

Donald Trump, prima lovitura MAJORA aplicata Rusiei

Intr-un interviu, presedintele ales al SUA, Donald Trump, a afirmat ca va mentine cel putin o vreme sanctiunile impotriva Rusiei instituite in decembrie de presedintele Barack Obama,.

Dondal Trump: Daca Rusia chiar ne ajuta, de ce ar impune cineva sanctiuni cuiva care chiar face niste lucruri cu adevarat marete?

Donald Trump, presedintele ales al SUA, a sugerat in cadrul unui interviu ca ar putea ridica sanctiunile impuse Rusiei de catre SUA, in cazul in care Moscova va sustine obiectivele noii Administratii de la Casa Alba, informeaza Wall Street Journal.

Donald Trump, in razboi cu producatorii auto: Fabricati in SUA, daca mai vreti sa faceti afaceri aici

Presedintele american, Donald Trump a facut duminica o declaratie adresata producatorilor de automobile americani in care ii ameninta pe acestia ca risca sa nu mai produca afaceri in SUA.

Obama a prelungit cu un an, pana in martie 2018, sanctiunile impuse de SUA Rusiei

Presedintele american Barack Obama a prelungit cu un an, pana in martie 2018, sanctiunile impuse de Washington Moscovei din cauza anexarii Crimeei si agresiunii in Ucraina, relateaza Radio Free Europe-Radio Liberty.

ULTIMELE DECIZII! Obama a prelungit cu un an sanctiunile impuse de SUA Rusiei

Barack Obama a luat hotararea de a prelungi cu un an, pana in martie 2018, sanctiunile impuse de Washington Moscovei din cauza anexarii Crimeei si agresiunii in Ucraina, relateaza Radio.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2289 seconds )