Libnet.ro
UNICEF

12:45

Donald Trump a devenit bunic pentru a noua oara - FOTO

Antena3 Antena3,
Donald Trump a devenit bunic pentru a noua oara - FOTO

Presedintele SUA, Donald Trump, care are cinci copii din trei casnicii diferite, a devenit bunic pentru a noua oara. Potrivit CNN, Eric Trump, in varsta de 33 de ani, impreuna cu sotia lui. continuă pe Antena3

Donald Trump a devenit bunic pentru a noua oara! PRIMELE IMAGINI cu nepotul (FOTO)

Tata a cinci copii din trei casatorii diferite, presedintele SUA, Donald Trump, in varsta de 71 de ani, are de azi noua nepoti, relateaza marti AFP citat deAgerpres. Lara si cu mine.

Cine este Miss America 2018. Cea mai importanta proba: actiunile politice ale lui Donald Trump. Ce raspunsuri au dat concurentele FOTO VIDEO

Pentru prima data in istoria concursului pentru titlul de Miss America, o concurenta din statul Dakota de Nord a castigat ravnita coroana. Pe langa etapele care au scos in evidenta frumusetea participantelor, proba decisiva a fost cea in care fiecarei concurente i s-a adresat o intrebare, iar majoritatea au fost despre actiunile politice ale presedintelui american Donald Trump.

FOTO VIDEO Donald Trump a declarat stare de urgenta, in Florida, zona afectata de uraganul Irma. Pagubele sunt mai mari decat cele provocate de Katrina

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a declarat, duminica, starea de catastrofa naturala in Florida, ca urmare a uraganului Irma, pentru a permite deblocarea unor mijloace suplimentare in vederea ajutorarii locuitorilor afectati.

FOTO VIDEO Donald Trump a declarat stare de urgenta, in Florida, zona afectata de uraganul Irma

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a declarat, duminica, starea de catastrofa naturala in Florida, ca urmare a uraganului Irma, pentru a permite deblocarea unor mijloace suplimentare in vederea ajutorarii locuitorilor afectati.

Donald Trump: Sanctiunile impuse Coreei de Nord sunt nimic comparativ cu ce ar trebui sa se intample

Presedintele american Donald Trump a afirmar, marti, ca recentele sanctiuni economice pentru Coreea de Nord, votate luni seara de Consiliul de Securitate al ONU, sunt nimic comparativ cu ce ar trebui sa se intample, potrivit Reuters.

Donald Trump a acceptat sa faca o escala in China, in cadrul primului sau turneu oficial prin Asia

Presedintele Donald Trump este asteptat sa faca o oprire in China, in noiembrie 2017, in cadrul primei sale vizite oficiale in Asia, a declarat marti un oficial american.

Cum a marcat Donald Trump implinirea a 16 ani de la atentatele teroriste care au schimbat lumea (VIDEO)

Presedintele Donald Trump a condus, luni, prima sa comemorarea de cand e presedinte a atentatelor teroriste din 11 septembrie 2001. Presedintele american si Prima Doamna, Melania Trump, au tinut un.

Noul ambasador rus in SUA a declarat ca a avut o prima intalnire constructiva cu Donald Trump

Noul ambasador rus in SUA, Anatoli Antonov, a declarat ca a avut o prima intalnire calda si constructiva cu presedintele american Donald Trump, relateaza Reuters.

Parlamentul britanic voteaza azi pentru prima oara in vederea abrogarii dreptului european

Deputatii britanici se pronunta azi, pentru prima oara, asupra proiectului de lege al Guvernului menit sa puna capat suprematiei dreptului european, in cadrul polemicii pe tema limitelor puterilor pe care textul le acorda executivului.

Fiica mai putin stiuta a lui Donald Trump, prezenta la NYFW: O eclipseaza pe Ivanka! (FOTO)

Daca pe Ivanka Trump 35) o stim cu totii, pe sora ei mai mica, Tiffany, nu o cunoaste foarte multa lume. Ei bine, recent, ea si-a facut aparitia la un eveniment public, bucurandu-se de atentia de care se.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2515 seconds )