Libnet.ro
UNICEF

09:30

Cel putin 8 persoane ar fi participat la intalnirea lui Donald Trump Jr. cu avocata rusa

Hotnews Hotnews,
 Cel putin 8 persoane ar fi participat la intalnirea lui Donald Trump Jr. cu avocata rusa

Cel putin 8 persoane ar fi participat la intalnirea fiului cel mare al lui Donald Trump, Donald Trump Jr. , si a ginereului presedintelui american, Jared Kushner, cu avocata rusa Natalia Veselnitkaia, la Trump Tower, in iunie 2016, potrivit CNN. continuă pe Hotnews

Un lobbyst ruso-american, fost agent sovietic de contraspionaj, a participat la intalnirea de la Trump Tower in iunie 2016

Un lobbyst ruso-american, un fost agent sovietic de contrainformatii, a participat la intalnirea din iunie 2016 intre fiul mai mare si ginerele lui Donald Trump si o avocata rusa despre care credeau ca detine informatii compromitatoare despre Hillary Clinton, a dezvaluit vineri postul NBC News, scrie AFP.

Donald Trump Jr. sustine ca nu i-a spus nimic tatalui sau despre intalnirea cu o avocata rusa

Donald Trump Jr. , fiul cel mare al presedintelui american, a dat asigurari, marti, intr-un interviu acordat Fox News, ca nu i-a spus tatalui sau despre intalnirea pe care a avut-o cu o avocata rusa care ii fusese prezentata ca detinatoare a unor informatii compromitatoare despre Hillary Clinton, contracandidata lui Donald Trump in cursa electorala de anul trecut, relateaza AFP.

Donald Trump Jr. a fost chemat in Congres sa depuna marturie in legatura cu intalnirea sa cu o avocata rusa suspectata de legaturi cu Kremlinul

Donald Trump Jr. , fiul cel mare al actualului lider de la Casa Alba, a fost chemat in Congresul american sa depuna marturie in legatura cu intalnirea sa cu o avocata rusa in cursul campaniei prezidentiale de anul trecut din Statele Unite.

Presedintele Camerei Reprezentantilor din Statele Unite ii cere lui Donald Trump Jr. sa depuna marturie in fata Congresului

Paul Ryan, presedintele Camerei Reprezentantilor din Statele Unite, ii cere fiului cel mare al lui Donald Trump, Donald Trump Jr. , sa depuna marturie in legatura cu intalnirea cu o avocata rusa, relateaza Reuters.

Donald Trump, complimente la adresa sotiei presedintelui Frantei. Ce i-a soptit la intalnirea oficiala - VIDEO

Presedintele american Donald Trump a fost surprins in timp ce ii spunea un compliment Primei Doamne a Frantei, Brigitte Macron, potrivit AOL News. intr-o intregistrare video care a.

Presedintele SUA, Donald Trump, vrea sa-l invite pe liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, la Casa Alba, insa acum nu este momentul potrivit

Presedintele american, Donald Trump, a declarat ca intentioneaza sa-l invite pe omologul sau rus, Vladimir Putin, la Casa Alba, insa la momentul potrivit.

Donald Trump despre relatia cu Vladimir Putin: Ne intelegem foarte, foarte bine VIDEO

Liderul Casei Albe, Donald Trump, a afirmat miercuri ca lunga intalnire avuta cu omologul sau rus, Vladimir Putin, la summitul G20 din Germania, a fost buna si a insistat asupra faptului ca cele doua state pot lucra impreuna in chestiuni cum ar fi incetarea focului in Siria, releva Reuters.

Presedintele Donald Trump: Am o relatie foarte buna cu Vladimir Putin. Suntem doua mari puteri

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, sustine ca are o relatie foarte buna cu liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, insa neaga ca ar fi primit sprijinul Moscovei in campania prezidentiala din 2016.

Donald Trump, declaratie neasteptata despre relatia cu Vladimir Putin: Ne intelegem foarte, foarte bine

Presedintele american, Donald Trump, a afirmat miercuri ca lunga intalnire avuta cu omologul sau rus, Vladimir Putin, la summitul G20 din Germania, a fost una pozitiva, aratand ca cele doua.

Donald Trump despre rezultatul alegerilor din SUA: Cred ca Putin ar fi preferat-o pe Hillary Clinton

Presedintele Donald Trump a sustinut, miercuri, ca liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, ar fi fost mai fericit daca Hillary Clinton, candidatul Democratilor pentru Casa Alba in 2016, ar fi castigat alegerile prezidentiale.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )