Libnet.ro
UNICEF

12:15

Donald Trump va lucra cu presedintele pe care francezii il vor alege

Antena3 Antena3,
Donald Trump va lucra cu presedintele pe care francezii il vor alege

Presedintele american, Donald Trump, care a lasat sa se inteleaga ca recentul atac terorist comis in Franta va fi in avantajul candidatei de extrema dreapta Marine Le Pen, va lucra cu. continuă pe Antena3

Kremlinul transmite ca Vladimir Putin si Donald Trump vor avea marti dupa-amiaza o discutie telefonica

Presedintele american Donald Trump va discuta marti la telefon cu omologul sau rus Vladimir Putin, au anuntat Casa Alba si Kremlinul, informeaza AFP si Reuters.

Gafa de proportii la Casa Alba: Donald Trump a afirmat ca Andrew Jackson a fost furios ca in SUA este Razboi Civil, desi presedintele a murit cu 16 ani inainte de izbucnirea conflictului

Presedintele american Donald Trump a starnit controverse dupa ce, intr-un interviu acordat Washington Examiner, a pus sub semnul intrebarii cauzele care a dus la declansarea Razboiului Civil din Statele Unite, desi evenimentul a avut ca efect abolirea sclaviei, in a doua jumatate a secolului al XIX-lea.

Donald Trump are un buton rosu pe masa din Biroul Oval. Ce se intampla cand il apasa

Presedintele Donald Trump are un mic buton rosu pe masa lui din Biroul Oval. De fiecare data cand il apasa, presedintele american cheama un majordom care ii aduce un pahar cu Cola, scrie.

Donald Trump vrea relansarea procesului de pace intre Israel si Palestina

Presedintele american Donald Trump a cerut miercuri in cadrul unei intalniri la Casa Alba cu presedintele palestinian Mahmoud Abbas, o coexistenta pasnica intre statul palestinian si cel.

Gafa de proportie la Casa Alba: Donald Trump a afirmat ca Andrew Jackson a fost furios ca in SUA este Razboi Civil, desi presedintele a murit cu 16 ani inainte de izbucnirea conflictului

Presedintele american Donald Trump a starnit controverse dupa ce intr-un interviu difuzat luni a pus sub semnul intrebarii originea si necesitatea Razboiului Civil din Statele Unite, desi evenimentul a dus la abolirea sclaviei, in a doua jumatate a secolului al XIX-lea.

Decizie istorica luata de Donald Trump

Presedintele american Donald Trump a semnat joi doua ordine executive prin care permite organizatiilor religioase sa se implice direct in politica, transmite DPA. Potrivit legislatiei federale, tuturor.

Donald Trump vrea sa permita bisericilor sa se implice in activitati politice

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, urmeaza sa semneze joi un ordin executiv menit sa relaxeze regulile care interzic implicarea bisericilor si organizatiilor de caritate in activitati politice, relateaza Reuters, citand un oficial de la Casa Alba.

Papa Francisc il va primi pe Donald Trump la 24 mai

Papa Franscisc il va primi pe 24 mai, la Sfantul Scaun, pe presedintele american Donald Trump, a anuntat joi Vaticanul.

Donald Trump si Vladimir Putin au ajuns la un acord de colaborare impotriva amenintarii nord-coreene

Donald Trump, presedintele SUA, si omologul sau rus, Vladimir Putin, au ajuns la un acord in fata amenintarii impuse de Coreea de Nord, in urma tensiunilor ce au escaladat in ultimele saptamani intre Phenian si Washington, potrivit The Independent citat de Mediafax.

Hans Klemm: Nu stiu de o vizita a lui Donald Trump in Romania in aceasta luna

Ambasadorul SUA la Bucuresti, Hans Klemm, a declarat marti ca nu a primit informatii potrivit carora presedintele SUA, Donald Trump, ar avea programata, luna aceasta, o vizita la Bucuresti, afirmand ca es.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )