Libnet.ro
UNICEF

01:05

Gafa de proportii la Casa Alba: Donald Trump a afirmat ca Andrew Jackson a fost furios ca in SUA este Razboi Civil, desi presedintele a murit cu 16 ani inainte de izbucnirea conflictului

România Liberă România Liberă,
Gafa de proportii la Casa Alba: Donald Trump a afirmat ca Andrew Jackson a fost furios ca in SUA este Razboi Civil, desi presedintele a murit cu 16 ani inainte de izbucnirea conflictului

Presedintele american Donald Trump a starnit controverse dupa ce, intr-un interviu acordat Washington Examiner, a pus sub semnul intrebarii cauzele care a dus la declansarea Razboiului Civil din Statele Unite, desi evenimentul a avut ca efect abolirea sclaviei, in a doua jumatate a secolului al XIX-lea. continuă pe România Liberă

Gafa de proportie la Casa Alba: Donald Trump a afirmat ca Andrew Jackson a fost furios ca in SUA este Razboi Civil, desi presedintele a murit cu 16 ani inainte de izbucnirea conflictului

Presedintele american Donald Trump a starnit controverse dupa ce intr-un interviu difuzat luni a pus sub semnul intrebarii originea si necesitatea Razboiului Civil din Statele Unite, desi evenimentul a dus la abolirea sclaviei, in a doua jumatate a secolului al XIX-lea.

Gafa de PROPORTII a lui Trump! Liderul de la Casa Alba preamareste un Presedinte stapan de SCALVI (FOTO)

Trump e a dat nastere unei noi controverse, dupa ce a facut cateva afirmatii din care toata lumea a inteles clar ca liderul de la Casa Alba nu e cel mai bun cunoscator al istoriei tarii pe ca.

Donald Trump l-a invitat pe presedintele filipinez Rodrigo Duterte la Casa Alba

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a purtat sambata o convorbire telefonica foarte prietenoasa cu omologul sau filipinez, invitandu-l pe Rodrigo Duterte la Casa Alba, transmite DPA.

Donald Trump si Rodrigo Duterte au avut o convorbire telefonica: Liderul american l-a invitat la Casa Alba pe presedintele filipinez

Presedintele american Donald Trump l-a invitat pe omologul sau filipinez, Rodrigo Duterte, la Casa Alba. Cei doi lideri au avut sambata o convorbire telefonica pe care Trump a catalogat-o drept foarte.

Donald Trump l-a invitat pe presedintele filipinez, Rodrigo Duterte, la Casa Alba

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a purtat sambata noaptea o convorbire telefonica foarte prietenoasa cu omologul sau filipinez, invitandu-l pe Rodrigo Duterte la Casa Alba, transmite DPA.

Donald Trump l-a invitat pe presedintele filipinez la Casa Alba

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a purtat sambata noaptea o convorbire telefonica foarte prietenoasa cu omologul sau filipinez, invitandu-l pe Rodrigo Duterte la Casa Alba, transmite DPA.

Seful diplomatiei germane, Sigmar Gabriel, critica rolul pe care Ivanka Trump, fiica presedintelui, il are la Casa Alba

Ministrul german de Externe, Sigmar Gabriel, critica rolul pe care Ivanka Trump il are la Casa Alba, in cadrul Administratiei Donald Trump.

Trump a sarbatorit 100 de zile de mandat departe de Casa Alba, la un miting in stil electoral: Facem treaba in fiecare zi pentru maretii cetateni ai tarii noastre. Vom construi zidul, oameni buni, nu va faceti griji

Donald Trump a preferat sa plece din Casa Alba pentru a sarbatori incheierea primelor 100 de zile ca presedinte al SUA cu suporterii sai la un miting in stilul celor din campania electorala, el laudandu-si realizarile de pana acum si atacandu-si criticii, scrie Reuters.

Analiza: Donald Trump a avut 470 de tweet-uri in primele 99 de zile de mandat. Cand a scris cele mai multe mesaje

Presedintele Donald Trump, a scris de 470 de ori de pe contul @realDonaldTrump Twitter, in primele 99 de zile la Casa Alba, potrivit unei analize ABC News. Jurnalistii au analizat continutul tweet-urilor, ocaziile in care Trump a scris cele mai multe astfel de mesaje, in ce perioada a zilei au fost trimise si daca au provenit de pe un dispozitiv iPhone sau Android.

Kremlinul transmite ca Vladimir Putin si Donald Trump vor avea marti dupa-amiaza o discutie telefonica

Presedintele american Donald Trump va discuta marti la telefon cu omologul sau rus Vladimir Putin, au anuntat Casa Alba si Kremlinul, informeaza AFP si Reuters.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )