Libnet.ro
UNICEF

11:15

Donald Trump, ncoltit de dosare judiciare, l ataca pe Jeff Sessions

Hotnews Hotnews,
 Donald Trump, ncoltit de dosare judiciare, l ataca pe Jeff Sessions

Donald Trump ii reproseaza de un an ministrului sau Jeff Sessions, fost senator republican de Alabama, decizia lui de a se recuza din ancheta privind amestecul atribuit Rusiei in timpul campaniei prezidentiale din 2016. El este convins ca aceasta decizie l-a lipsit de o pavaza contra investigatiilor in curs, potrivit Rador, care citeaza Le Monde. continuă pe Hotnews

Donald Trump s-a FACUT de RAS in fata unor copii: HABAR NU ARE cum arata steagul SUA. Ce a putut sa deseneze (FOTO)

O noua gafa de proportii a lui Donald Trump! in cursul unei vizite la un spital de copii din Ohio, presedintele american a colorat incorect drapelul Statelor Unite, adaugand, in mod inexplicabil, o dunga.

Donald Trump a colorat gresit steagul Statelor Unite n timpul unei vizite n Ohio

Presedintele american Donald Trump a fost fotografiat colorand gresit steagul Statelor Unite, in timpul unei vizite efectuate alaturi de Melania Trump si secretarul pentru Sanatate si Resurse Umane, Alex Azar, la un spital de copii din statul Ohio.

Ce face Donald Trump cu banii americanilor: Presedintele american vrea sa finanteze datoria publica a Italiei

Donald Trump i-ar fi facut o propunere bomba premierului italian, Giuseppe Conte. in timpul unei intrevederi recente la Washington, presedintele american s-a oferit sa ajute Italia in finantarea datoriei.

Donald Trump: Daca as fi pus sub acuzare, cred ca piata bursiera s-ar prabusi. Cred ca toata lumea ar fi foarte saraca

Donald Trump a declarat, joi, ca piata bursiera ar fi in pericol sa se prabuseasca daca va fi pus sub acuzare si demis din functia de presedinte. Daca as fi pus vreodata sub acuzare, cred ca piata bu.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )