Libnet.ro
UNICEF

06:45

Donald Trump, reactie surprinzatoare la vestea atacului armat de la Paris

Antena3 Antena3,
Donald Trump, reactie surprinzatoare la vestea atacului armat de la Paris

Presedintele american Donald Trump a reactionat destul de sec la vestea atacului armat de la Paris, soldat cu cel putin un politist mort si evacuarea celebrului bulevardChamps-Elysees, unde a avut loc. continuă pe Antena3

Donald Trump - prima reactie dupa atacul de la Paris: Pare sa fie un nou act terorist

Presedintele SUA, Donald Trump, a avut o prima reactie dupa atacul cu mitraliera de la Paris, in care un politist a fost ucis iar altul este grav ranit.

Donald Trump l-a felicitat pe Erdogan pentru victoria in referendumul constitutional

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, i-a transmis felicitari intr-o convorbire telefonica lui Recep Tayyip Erdogan in urma victoriei inregistrate in referendumul constitutional din Turcia. De asemenea, liderul american i-a multumit presedintelui Erdogan pentru sprijinirea atacului american din urma cu doua saptamani asupra bazei fortelor siriene de la al-Shaayrat, transmite BBC.

Donald Trump se bazeaza, ca si predecesorii sai, pe China pentru a descuraja Coreea de Nord / Puternica armada promisa de Trump in peninsula a plecat in directie inversa, spre Australia

Dupa ce a facut cate zile declaratii agresive la adresa Coreei de Nord, presedintele american Donald Trump pare sa fi revenit la politica predecesorilor sau fata de Phenian: sa se bazeze pe China pentru presiuni la adresa puterii comuniste si a ingrijoratorului sau program, scrie AFP.

Donald Trump facut cu ou si otet de Bruce Springsteen: Artistul il numeste escroc in cel mai nou cantec al sau (VIDEO)

Bruce Springsteen il numeste escroc pe presedintele american, Donald Trump, intr-un cantec contestatar, lansat miercuri, potrivit Libertatea. Piesa se numeste Thats.

Atac la adresa lui Donald Trump! Presedintele american, numit escroc, intr-un cantec constestatar (VIDEO)

Bruce Sprinsteen si Joe Grushecky au o noua melodie in care vorbesc despre presedintele american Donald Trump. Artistul il numeste pe escroc, potrivit adevarul. ro. Piesa se numeste.

Presedintele american Donald Trump s-ar putea intalnim in mai, cu Papa Francisc. in trecut, intre cei doi a existat un schimb dur de replici

Casa Alba a anuntat ca presedintele american Donald Trump s-ar putea intalni cu Papa Francisc, in timpul vizitei presedintelui american in Italia, de la sfarsitul lunii mai, subliniind ca nu a fost luata inca o decizie in acest sens.

Venezuela a donat jumatate de milion de dolari pentru ceremonia de investire a lui Donald Trump la Casa Alba

Noi documente demostreaza ca Venezuela a donat 500. 000 de dolari pentru ceremonia de investire a presedintelui Donald Trump la Casa Alba. Aceasta donatie s-a facut prin intermediul Citgo Petroleum, o filiala americana a companiei petroliere detinuta de guvernul de la Caracas, transmite BBC News.

Adevarul Live, ora 11.00. Mihail Neamtu, despre primele 100 de zile din mandatul lui Donald Trump

Scriitorul Mihail Neamtu vorbeste, de la ora 11. 00, la Adevarul Live, despre primele 100 de zile din mandatul lui Donald Trump, situatia din Siria, dar si despre referendumul din Turcia.

Adevarul Live. Mihail Neamtu, despre primele 100 de zile din mandatul lui Donald Trump

Scriitorul Mihail Neamtu a vorbit, joi, la Adevarul Live, despre primele 100 de zile din mandatul lui Donald Trump, bombardarea Siriei, dar si despre referendumul din Turcia.

Adevarul Live. Mihail Neamtu, despre primele 100 de zile din mandatul lui Donald Trump: Romania are o mare oportunitate: sa faca un deal cu Trump

Scriitorul Mihail Neamtu a vorbit, joi, la Adevarul Live, despre primele 100 de zile din mandatul lui Donald Trump, bombardarea Siriei, dar si despre referendumul din Turcia.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1998 seconds )