Libnet.ro
UNICEF

23:00

Donald Trump a semnat ordinul pentru construirea unui zid la granita cu Mexic

Adevărul Adevărul,
Donald Trump a semnat ordinul pentru construirea unui zid la granita cu Mexic

Presedintele american Donald Trump a semnat miercuri directive pentru a construi un zid de-a lungul frontierei dintre SUA si Mexic si pentru a adopta masurile drastice in orasele din SUA care gazduiesc imigranti ilegali, actionand rapid in privinta planurilor anuntate in campanie de a reduce imigratia si a spori securitatea nationala. continuă pe Adevărul

Presedintele Donald Trump a semnat ordinul pentru construirea zidului la granita SUA cu Mexicul

Presedintele Donald Trump a semnat miercuri ordonanta executiva care prevede construirea unui zid la frontiera Statelor Unite cu Mexicul.

Trump va da miercuri un ordin pentru construirea unui zid la granita cu Mexic

Presedintele american Donald Trump va da miercuri un ordin ce va directiona fonduri federale pentru construirea unui zid la frontiera cu Mexic, au spus oficiali ai Casei Albe, el fiind preocupat de oprirea refugiatilor sirieni de la intrarea in tara si de reducerea imigratiei refugiatilor din natiuni predispuse la teroare, scriu The New York Times si CNN.

Consiliul Judetean Braila a semnat, in sfarsit, documentatia pentru construirea unui sens giratoriu in intersectia groazei de la Trei Movile

Abia dupa trei luni de la izbucnirea scandalului generat de montarea unor separatoare de sens pe DN 21, care au impartit in doua satul Varsatura, Consiliul Judetean Braila a semnat autorizatia de constructie pentru amenajarea unui sens giratoriu in cea mai tranzitata intersectie din zona, unde s-au consemnat peste 10 accidente de cand s-au pus parapetii de beton pe mijlocul soselei.

Trump a semnat decretul pentru proiectul zidului de la granita cu Mexic si vizeaza orasele sanctuar din SUA

Presedintele Donald Trump a semnat miercuri seara directivele pentru construirea unui zid la granita cu Mexic, masura promisa in campania electorala, si pentru limitarea fondurilor federale acordate oraselor si statelor sanctuar, care protejeaza imigrantii ilegali, informeaza Reuters.

Presedintele Donald Trump a semnat decretul de retragere a SUA din Parteneriatul Trans-Pacific

Noul presedinte Donald Trump a semnat luni, in Biroul Oval, un decret care anuleaza participarea SUA la Tratatul de liber-schimb trans-pacific.

Secret Service va ancheta un agent care s-a indoit ca ar putea sa ia un glont pentru Donald Trump

Secret Service va lansa o actiune disciplinara impotriva unui agent, care a sugerat pe Facebook ca nu ar incasa un glont pentru presedintele Donald Trump, desi agentia este responsabila cu asigurarea securitatii liderului Statelor Unite, transmite Reuters.

Donald Trump va restrictiona astazi accesul imigrantilor din sapte tari si da un ordin pentru construirea zidului la granita cu Mexic

Presedintele SUA Donald Trump urmeaza sa semneze mai multe ordine executive miercuri pentru restrictionarea imigratiei din Siria si sase tari din Orientul Mijlociu sau din Africa, potrivit unor experti citati de Reuters.

Mesajul unui hacker celebru pentru Donald Trump: Schimba-ti setarile de securitate pe Twitter

Un hacker american celebru care se intituleaza WauchulaGhost si a spart 500 de conturi de Twitter ale unor militanti ISIS i-a transmis presedintelui Statelor Unite, Donald Trump, un mesaj prin care il indeamna sa-si schimbe cat mai repede setarile de securitate de pe contul sau de Twitter, relateaza CNN.

Secret Service a sanctionat o agenta care afirmase, in perioada campaniei electorale, ca n-ar fi dispus sa incaseze un glont pentru Donald Trump

Serviciul american pentru protectia sefului statului, US Secret Service, a luat masuri impotriva unei agente care a transmis ca nu ar vrea sa incaseze un glont pentru a-l apara pe Donald Trump.

Donald Trump ar avea in vedere redeschiderea inchisorilor secrete ale CIA (presa)

Presedintele american Donald Trump pregateste un decret care ar putea deschide drumul pentru reinfiintarea inchisorilor secrete ale CIA in strainatate, inchise de Barack Obama, scrie miercuri presa americana, insa Casa Alba a negat ca ar fi autorul documentului publicat, scrie AFP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )