Libnet.ro
UNICEF

23:15

Donald Trump vrea sa revoce programul care permite imigrantiilor minori care intra ilegal in SUA sa le fie amanata deportarea

Hotnews Hotnews,
 Donald Trump vrea sa revoce programul care permite imigrantiilor minori care intra ilegal in SUA sa le fie amanata deportarea

Administratia lui Donald Trump analizeaza programul, din timpul mandatului lui Barrack Obama, care protejeaza imigrantii copii care intra ilegal pe teritoriul Statelor Unite ale Americii, potrivit lui Tom Bossert, consilierul pe probleme de securitate al Casei Albe, noteaza Reuters. continuă pe Hotnews

UPDATE Donald Trump vrea sa revoce programul care permite imigrantiilor minori care intra ilegal in SUA sa le fie amanata deportarea

Administratia lui Donald Trump analizeaza programul, din timpul mandatului lui Barrack Obama, care protejeaza imigrantii copii care intra ilegal pe teritoriul Statelor Unite ale Americii, potrivit lui Tom Bossert, consilierul pe probleme de securitate al Casei Albe, noteaza Reuters.

Trump vrea sa inchida programul care interzice deportarea tinerilor care au imigrat ilegal

Presedintele Donald Trump planuieste sa inchida programul initiat de Barack Obama Deferred Action for Childhood Arrivals DACA), care opreste deportarea tinerilor care au imigrat ilegal, a declarat un oficial pentru Fox News. ro.

Donald Trump vrea ca politia americana o sa aiba arme de razboi

Presedintele american Donald Trump urmeaza sa autorizeze luni extinderea transferurilor de echipament militar catre politie, revenind astfel asupra restrictiilor puse in practica de predecesorul sau de la.

Un roman, nominalizat de Donald Trump pentru a conduce Oficiul SUA pentru Brevete

Presedintele Donald Trump vrea sa-l nominalizeze pe Andrei Iancu, un avocat de origine romana care l-a reprezentat la un moment dat, pentru functia de subsecretar al Comertului pentru proprietate intelectala si director al Oficiului SUA pentru Brevete.

Administratia Trump vrea consolidarea NATO pentru contracararea Rusiei

Administratia Donald Trump este favorabila consolidarii Aliantei Nord-Atlantice pe fondul agresiunilor Rusiei, afirma Kay Bailey Hutchison, noul ambasador american la NATO. Diplomat SUA: Administratia Trump.

Donald Trump afirma ca dialogul nu este raspunsul in fata amenintarii nord-coreene

Donald Trump a avertizat ca dialogul diplomatic cu Phenianul nu este raspunsul, in contextul in care tensiunile dintre cele doua tari escaladeaza din nou, ca urmare a ultimului test balistic intreprins de Coreea de Nord. James Mattis, secretarul apararii, insista insa ca Statele Unite nu au epuizat toate optiunile diplomatice.

Conditia impusa de Donald Trump sotiei sale, Melania. E revoltator

Exista un lucru revoltator pe care nimeni nu il stia despre relatia lui Donald Trump cu sotia lui. intr-un articol publicat de Vanity Fair sunt facute publice mai multe detalii neobisnuite ale.

Donald Trump, mesaj clar pentru Coreea de Nord

Presedintele SUA, Donald Trump, a scris pe Twitter ca dialogul nu este raspunsul pentru a solutiona conflictul cu Coreea de Nord. in plus, presedintele american Donald Trump si premierul nipon Shinzo.

Un roman, nominalizarea lui Donald Trump pentru conducerea Oficiului american pentru Brevete si Marci

Un avocat roman a fost nominalizat de presedintele Donald Trump pentru conducerea Oficiului pentru Brevete si Marci al Statelor Unite, potrivit unui anunt facut de Casa Alba. *** Andrei Iancu, care va.

Donald Trump a nominalizat un avocat de origine ROMANA la conducerea Oficiului SUA pentru Brevete

Presedintele american Donald Trump si-a anuntat intentia de a-l nominaliza pe Andrei Iancu, un avocat de origine romana care l-a reprezentat la un moment dat, pentru functia de subsecretar al Comertului.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )