Libnet.ro
UNICEF

23:45

Donatie fabuloasa pentru lupta impotriva coronavirusului. Un miliard de dolari de la fondatorul Twitter

Antena3 Antena3,
Donatie fabuloasa pentru lupta impotriva coronavirusului. Un miliard de dolari de la fondatorul Twitter

Anuntul a fost facut in aceasta seara, evident, pe contul sau de Twitter. Fondatorul platformei Jack Dorsey a anuntat ca renunta la 28% din averea sa, donand un miliard de dolari destinati exclusiv luptei impotriva COVId-19, anunta BBC. com. continuă pe Antena3

Cei 15 medici si asistenti romani plecati sa ajute in lupta impotriva coronavirusului in zona Lombardia au ajuns in Italia

Cei 11 medici si 4 asistenti medicali romani plecati ca voluntari sa ajute in lupta impotriva coronavirusului la Milano au ajuns marti in Italia.

Modelul Suedia in lupta impotriva coronavirusului. De ce strategia nu poate fi aplicata si in alte tari

In timp ce pandemia decoronavirusface ravagii,iar guvernele din toata Europa impun restrictii dure pentru a combate raspandirea COVID, Suedia este printre putinele tari din lume care abordeaza.

Solutii eficiente pentru lupta impotriva microbilor

Pentru un stil de viata sanatos, curatenia si igiena reprezinta cei mai importanti factori.

Germania confirma ca Trump a vrut sa cumpere o firma pentru a avea acces exclusiv la un vaccin impotriva coronavirusului

Administratia Donald Trump a oferit sume mari de bani pentru a obtine acces exclusiv asupra unui vaccin impotriva coronavirusului dezvoltat de o companie germana, scrie Die Welt in editia sa de duminica, potrivit Politco. eu. Informatia a fost confirmata de un oficial din ministerul sanatatii.

Help Net doneaza 100.000 euro pentru dotarea spitalelor din Romania, in lupta impotriva COVID-19

Farmaciile Help Net directioneaza catre asociatia Daruieste Viata suma de 100. 000 euro, in scopul dotarii spitalelor din Romania in lupta impotriva COVID-19.

Help Net doneaza 100.000 euro pentru dotarea spitalelor din Romania in lupta impotriva COVID-19

Farmaciile Help Net directioneaza catre asociatia Daruieste Viata suma de 100. 000 euro, in scopul dotarii spitalelor din Romania in lupta impotriva COVID-19, potrivit unui comunicat remis miercuri AGERPRES.

EDPR va contribui cu 750,000 de euro la lupta impotriva Covid-19

EDP Renovaveis Euronext EDPR), vor contribui cu 750. 000 de euro la lupta impotriva Covid-19. Compania finanteaza proiecte la nivel local in majoritatea pietelor sale si care sunt menite sa atenueze efectele pandemiei Coronavirus, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

Planul SUA de a reduce ajutorul financiar pentru Afganistan cu 1 miliard de dolari va afecta fortele afgane de securitate

Un plan al Statelor Unite de a reduce cu 1 miliard de dolari ajutorul financiar acordat Afganistanului va afecta programul de finantare a fortelor de securitate afgane, au declarat trei surse americane. Potrivit analistilor, reducerea finantarii va afecta atat capacitatea autoritatilor afgane de a lupta cu talibanii cat si avantajul avut in negocierea unui acord de pace cu acestia, transmite Reuters.

VIDEO Romania trimite medici in Italia sa ajute in lupta impotriva coronavirusului in zona Lombardia. O aeronava militara i-a transportat la Milano

Romania trimite o echipa de medici si asistenti medicali in Italia sa ajute lupta impotriva coronavirusului. Echipa, selectata pe baza de voluntariat, va actiona la Milano, timp de 14 zile. Ajutorul Romaniei vine in baza Mecanismului de protectie civila al Uniunii Europene.

Digi24: Mai multi medici rusi au fost obligati sa fie cobai pentru un tratament periculos care ar putea functiona impotriva coronavirusului

Mai multor doctori din Moscova li s-a cerut sa isi administreze doze de hidroxiclorochina pentru a testa eficienta medicamentului in prevenirea imbolnavirii. BBC Rusia, citat de Mediafax a scris ca unii dintre doctori au fost obligati sa ia tratamentul anti-malarie. in SUA, o persoana a murit dupa ce si-a administrat dupa ureche doze de hidroxiclorochina.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2779 seconds )