Libnet.ro
UNICEF

17:45

Dorin si Alin Cocos, sub CONTROL JUDICIAR, in dosarul Bica 2. Decizia NU este definitiva

România Liberă România Liberă,
Dorin si Alin Cocos, sub CONTROL JUDICIAR, in dosarul Bica 2. Decizia NU este definitiva

Dorin si Alin Cocos vor fi cercetati sub control judiciar in dosarul Bica 2, in care sunt judecati pentru coruptie. Decizia inaltei Curti de Casatie si Justitie nu este definitiva. continuă pe România Liberă

Alina Bica, cercetata sub CONTROL JUDICIAR, in dosarul Bica 2

Fosta sefa a DIICOT, Alina Bica a fi cercetata sub control judiciar, in dosarul Bica 2. in acest dosar, magistratii au decis ridicarea masurii arestului la domiciliu.

ICCJ: Alina Bica, judecata sub control judiciar in dosarul Bica 1. Decizia este definitiva

Alina Bica va fi judecata sub control judiciar in dosarul despagubirilor ilegale de la ANRP. inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) a respins contestatia procurorilor DNA fata de controlul judiciar dispus.

Alina Bica, pusa sub control judiciar in dosarul Bica 1

Alina Bica va fi judecata sub control judiciar in dosarul despagubirilor ilegale de la ANRP, a hotarat, luni, definitiv, instanta suprema.

Alina Bica scapa de arestul la domiciliu si va fi cercetata sub control judiciar in dosarul privind despagubirile de la ANRP

Fostul procuror sef al DIICOT, Alina Bica, scapa de masura arestului la domiciliu si va fi cercetata sub control judiciar in dosarul privind despagubirile ilegale de la ANRP, asa-numitul dosar Bica 1, a decis luni instanta suprema. Hotararea este definitiva.

Doua persoane retinute si sapte sub control judiciar in dosarul IPJ Alba de evaziune din comert cu piei de animale

Doua persoane au fost retinute si alte sapte sunt cercetate sub control judiciar in dosarul de evaziune si spalare de bani in care politisti din IPJ Alba au efectuat miercuri, 17 iunie, 21 de perchezitii in Bucuresti si cinci judete.

Elena Udrea va fi cercetata sub control judiciar

Elena Udrea va fi cercetata sub control judiciar in dosarul Gala Bute, dupa ce judecatorii de la instanta suprema nu au prelungit arestul la domiciliu impus in cazul ei, decizia in acest caz fiind definitiva.

Inculpatii din dosarul Microsoft, sub control judiciar. Decizia NU este definitiva

Dorin Cocos, Gabriel Sandu, Dumitru Nicolae si Gheorghe Stefan vor fi plasati sub control judiciar in dosarul Microsoft, a decis, luni, inalta Curte de Casatie si Justitie.

Alina Bica, cercetata sub control judiciar. Instanta a dat hotarare pozitiva si in cazul lui Videanu, care poate merge la Targul de Marmura din Italia (VIDEO)

Fosta sefa D. , Alina Bica va fi cercetata sub control judiciar in dosarul Bica 2, ea scapand astfel de arestul la domiciliu, informeaza B1 TV. Magistratii au dat o hotarare favorabila si in.

Adriean Videanu, judecat sub control judiciar, preocupat de... marmura. Pentru ce a primit fostul ministru incuviintare sa paraseasca tara

Adriean Videanu, judecat sub control judiciar in dosarul Bica 2, a primit, luni, incuviintarea instantei supreme de a parasi tara, in perioada 17 - 22 iunie, pentru a se deplasa la Targul International de.

Alina Bica, la politie pentru a da cu subsemnatul: Fosta sefa D.I.I.C.O.T. trebuie sa se prezinte in fata autoritatilor de doua ori pe saptamana, cat timp se afla sub control judiciar

Alina Bica merge miercuri dimineata la politie, la Sectia 14, informeaza B1 TV. Fosta sefa antimafie se afla sub control judiciar ca urmare a deciziei definitive luata de magistratii de inalta Curte de Casatie.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1965 seconds )