Libnet.ro
UNICEF

10:30

Dorinel Munteanu, aproape dat afara de la Kuban, vrea sa ii usuce de bani pe rusi

Online Sport Online Sport,
Dorinel Munteanu, aproape dat afara de la Kuban, vrea sa ii usuce de bani pe rusi

Dorinel Munteanu nu mai are mult de stat la Kuban Krasnodar. El isi negociaza in aceste zile plecarea si vrea sa incaseze toti banii care sunt prevazuti in contract, peste doua milioane de dolari. continuă pe Online Sport

Dorinel Munteanu, DEMIS de la Kuban Krasnodar

Impresarul Leonid Istrati a declarat, sambata, pentru agentia R-Sport, ca Dorinel Munteanu a fost demis de la conducereqa tehnica a echipei Kuban Krasnodar, dupa doar 15 meciuri, ca urmare a rezultatelor.

Dorinel Munteanu, demis de la Kuban Krasnodar

Dorinel Munteanu a fost demis de la Kuban Krasnodar, informatia fiind confirmata de agentul antrenorului roman, Leonid Istrati, informeaza Realitatea. net.

Rusii l-au dat afara pe Dorinel Munteanu: cat a rezistat romanul la Kuban si de ce a fost pus pe liber

Munti a ramas cu un gust amar la echipa pe care Dan Petrescu a promovat-o in prima liga. Fostul tehnician al Otelului are toate motivele sa regrete despartirea de Mordovia Saransk, club care a considerat ca a fost tradat de Munteanu.

Prima declaratie data dupa demiterea lui Dorinel Munteanu de la Kuban

Dorinel Munteanu si-a incheiat intelegerea cu Kuban Krasnodar la finalul acestei saptamani, dupa ce oficialii echipei rusesti nu l-au mai dorit. Neamtul preluase gruparea de la 1 august, mutare pentru care a parasit Mordovia Saransk.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.211 seconds )