Libnet.ro
UNICEF

13:30

Prima declaratie data dupa demiterea lui Dorinel Munteanu de la Kuban

Adevărul Adevărul,
Prima declaratie data dupa demiterea lui Dorinel Munteanu de la Kuban

Dorinel Munteanu si-a incheiat intelegerea cu Kuban Krasnodar la finalul acestei saptamani, dupa ce oficialii echipei rusesti nu l-au mai dorit. Neamtul preluase gruparea de la 1 august, mutare pentru care a parasit Mordovia Saransk. continuă pe Adevărul

Dorinel Munteanu, DEMIS de la Kuban Krasnodar

Impresarul Leonid Istrati a declarat, sambata, pentru agentia R-Sport, ca Dorinel Munteanu a fost demis de la conducereqa tehnica a echipei Kuban Krasnodar, dupa doar 15 meciuri, ca urmare a rezultatelor.

Dorinel Munteanu, demis de la Kuban Krasnodar

Dorinel Munteanu a fost demis de la Kuban Krasnodar, informatia fiind confirmata de agentul antrenorului roman, Leonid Istrati, informeaza Realitatea. net.

Dorinel Munteanu, aproape dat afara de la Kuban, vrea sa ii usuce de bani pe rusi

Dorinel Munteanu nu mai are mult de stat la Kuban Krasnodar. El isi negociaza in aceste zile plecarea si vrea sa incaseze toti banii care sunt prevazuti in contract, peste doua milioane de dolari.

Prima declaratie a lui Tamas la CFR Cluj

Fundasul Gabriel Tamas si-a pus, miercuri dimineata, semnatura pe contractul cu CFR Cluj, iar la putine ore dupa a oferit si prima declaratie in postura de jucator al echipei din Gruia.

Japonia vine cu un stand la Targul Tehnic International Bucuresti 2013, pentru prima data dupa 10 ani

Japonia va fi prezenta cu un stand la editia din acest an a Targului Tehnic International Bucuresti - TIB, pentru prima data dupa zece ani, a anuntat Organizatia Japoneza pentru Comert Exterior JETRO) intr-un comunicat de presa. Japonia va fi reprezentata de 5 companii: ICT, Taisei Kiko, Sekisui Chemical, Rex Industries si Kansai Automation, standul fiind dedicat solutiilor si echipamentelor pentru tratarea apei si modernizarea infrastructurii de conducte.

Rusii l-au dat afara pe Dorinel Munteanu: cat a rezistat romanul la Kuban si de ce a fost pus pe liber

Munti a ramas cu un gust amar la echipa pe care Dan Petrescu a promovat-o in prima liga. Fostul tehnician al Otelului are toate motivele sa regrete despartirea de Mordovia Saransk, club care a considerat ca a fost tradat de Munteanu.

Prima declaratie a lui Sergiu Todea, politistul care si-a amendat seful pentru o abatere in trafic

Sergiu Todea, ofiterul IPJ Cluj care si-a sanctionat superiorul in urma unei abateri in trafic, a facut o declaratie, in exclusivitate pentru Antena 3. Fara ajutorul colegilor care au fost cu mine in.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,201 seconds )