Libnet.ro
UNICEF

23:15

Dorinta lui Lewis Hamilton - Mai multe persoane de culoare sa lucreze in zona sporturilor cu motor

Hotnews Hotnews,
 Dorinta lui Lewis Hamilton - Mai multe persoane de culoare sa lucreze in zona sporturilor cu motor

Campionul mondial en titre din Formula 1, britanicul Lewis Hamilton, a anuntat formarea unei Comisii care sa analizeze si sa creeze conditiile necesare angajarii unui numar mai mare de tineri de culoare in zona sporturilor cu motor. continuă pe Hotnews

Gabriel Badalau a fost jefuit! Mai multe persoane necunoscute i-au intrat in casa si l-au lasat fara o suma mare de bani

Gabriel Badalau a ramas fara o suma mare de bani si o multime de bunuri dupa ce casa acestuia, din Bolintin Vale, a fost sparta.

VIDEO Cod rosu de inundatii in Caras-Severin si Timis. Mai multe persoane au fost evacuate -UPDATE

Hidrologii au emis, vineri, o atentionare cod rosu pentru rauri din judetele Caras-Severin si Timis, valabila pana la ora 12.

Trei persoane au murit si mai multe au ajuns la spital dupa ce au fost injunghiate intr-un parc din Reading. Un barbat a fost arestat

Trei persoane au murit si mai multe au ajuns la spital dupa ce au fost injunghiate sambata intr-un parc din Reading sud-estul Angliei), un barbat fiind arestat in legatura cu acest incident, relateaza The Guardian. La investigatie participa si politia antiterorista si reprezrntanti ai MI5.

Primul caz de infectare cu virusul West Nile din acest sezon - un barbat din judetul Prahova care a locuit mai multe saptamani in Buzau

Primul caz de infectare cu virusul West Nile din acest sezon a fost confirmat la un barbat din judetul Prahova, care a locuit mai multe saptamani in comuna buzoiana Beceni.

SRI: Mai multe institutii guvernamentale sunt atacate de hackeri

Tentativa de spionaj informatic in Romania. Mai multe institutii guvernamentale sunt atacate de hackeri. Intentia este de a obtine informatii confidentiale, sustine SRI, citat de Digi24. ro.

IN CONTEXTUL COVID-19: Politistii au aplicat sanctiuni la mai multe baruri din Bucuresti

Politisti de la DGPMB au descoperit nereguli la mai multe cluburi, terase, baruri si restaurante din Capitala, fiind aplicate amenzi in valoare totala de peste 143. 000 de lei, iar activitatea unei societati comerciale a fost suspendata, scrie Agerpres. ro.

Trucuri Windows 10: cum ascunzi repede ce ai pe ecran si ajungi la desktop, in mai multe feluri

Cand se ascunde seful in spatele tau la birou, nu iti doresti nimic mai mult decat sa iti ascunzi toate ferestrele si sa para ca lucrezi. in acest scop, ai mai multe optiuni si ar.

Tamponari in lant pe A1. Pompierii intervin la mai multe accidente rutiere

Trei accidente, in care sunt implicate mai multe autoturisme, s-au produs pe o distanta mai mica de kilometri, pe A1.

Se reiau cursele cu autocarul spre mai multe state europene. Ce reguli trebuie sa respecte pasagerii

O renumita companie specializata in transport international a anuntat vineri reluarea curselor cu autocarul spre mai multe state europene.

VIDEO Cod rosu de inundatii in Timis. Mai multe gospodarii au fost evacuate

Mai multe gospodarii din estul judetului Timis au fost evacuate din cauza inundatiilor. Hidrologii au emis pentru Timis un cod rosu de inundatii, valabil pana vineri la ora 9.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )