Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dosar penal pentru constructii abuzive. Lucrarile de la Restaurantul Transilvania, motiv de disputa intre Primaria Oradea si milionarul Ioan Micula.

Adevărul Adevărul,
Dosar penal pentru constructii abuzive. Lucrarile de la Restaurantul Transilvania, motiv de disputa intre Primaria Oradea si milionarul Ioan Micula.

In urma cu aproximativ doua luni, Primaria din Oradea a constatat ca la Restaurantul Transilvania, detinut de omul de afaceri Ioan Micula, se executa lucrari fara autorizatie de construire. Cum aceste lucrari au continuat, fara sa fie obtinuta documentatia necesara, Primaria a sesizat Parchetul de pe langa Judecatoria Oradea. continuă pe Adevărul

Dosar penal pentru constructii abuzive. Lucrarile de la restaurantul Transilvania, motiv de disputa intre Primaria Oradea si milionarul Ioan Micula

In urma cu aproximativ doua luni, Primaria din Oradea a constatat ca la Restaurantul Transilvania, detinut de omul de afaceri Ioan Micula, se executa lucrari fara autorizatie de construire. Cum aceste lucrari au continuat, fara sa fie obtinuta documentatia necesara, Primaria a sesizat Parchetul de pe langa Judecatoria Oradea.

Ginerele presedintelui Traian Basescu, urmarit penal pentru fals si inselaciune

Ginerele presedintelui Traian Basescu, Radu Pricop, este urmarit penal pentru fals si inselaciune de procurorii de la Parchetul instantei supreme, fiind suspectat de fals si inselaciune, intr-un dosar privind restituirea unor proprietati .

Aflat in inchisoare, fostul primar din Tartasesti s-a ales cu un nou dosar penal

Fostul primar al comunei dambovitene Tartasesti, Ionel Cristian Costache, condamnat la inchisoare in doua dosare pentru luare de mita si conflict de interese, este cercetat de IPJ Dambovita intr-un nou dosar, pentru abuz in serviciu.

EXCLUSIV! Radu Tudor: Ginerele lui Traian Basescu, urmarit penal pentru fals si inselaciune

Ginerele presedintelui Traian Basescu, Radu Pricop, este urmarit penal intr-un dosar privind restituirea unor terenuri, a afirmat jurnalistul Radu Tudor, intr-o interventie telefonica la 100 de minute, de la.

Se cauta constructor pentru 37 km. din Autostrada Transilvania pentru 531 mil. euro

Compania Nationala de autostrazi si Drumuri CNADNR) cauta un constructor dispus sa realizeze un tronson de 37,2 de kilometri, pe traseul Ogra judetul Mures) - Campia Turzii judetul Cluj), parte din Autostrada Transilvania, pentru cel mult 2,33 miliarde de lei 531,5 milioane euro), inclusiv TVA.

DNA: Deputatul Titi Holban, urmarit penal pentru trafic de influenta

Deputatul UNPR Titi Holban a primit 10. 000 de euro de la o persoana spunand ca va interveni, printr-un intermediar, la un inspector cu functie de conducere la una dintre Directiile Regionale Antifrauda, pentru ca o.

Radu Pricop, ginerele presedintelui Basescu, urmarit penal pentru inselaciune si fals in inscrisuri

Procurorii Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie au dispus, din 26 mai 2014, inceperea urmaririi penale pentru inselaciune si fals pe numele lui Radu Pricop, ginerele presedintelui Traian Basescu, transmite Agerpres. Informatia a fost prezentata initial de catre ziaristul Radu Tudor pe blogul sau.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )