Libnet.ro
UNICEF

11:45

Dosarul Carpatica: Ilie Carabulea, fiul sau si alti trei inculpati, arestati preventiv

România Liberă România Liberă,
Dosarul Carpatica: Ilie Carabulea, fiul sau si alti trei inculpati, arestati preventiv

Omul de afaceri Ilie Carabulea, fiul sau, Oprea, si alti trei inculpati din dosarul Carpatica Asigurari au fost arestati preventiv, a decis, sambata seara, Tribunalul Sibiu. Ati doi inculpati din dosar vor fi in arest la domiciliu. continuă pe România Liberă

Ilie Carabulea si fiul sau, retinuti alaturi de alte 5 persoane in dosarul Carpatica Asig. Toti vor fi dusi la Tribunalul Sibiu cu propunere de arestare preventiva

Omul de afaceri Ilie Carabulea, fiul sau si alte cinci persoane au fost retinute, miercuri noaptea, de procurorii DIICOT, toti cei sapte urmand sa fie prezentati in cursul zilei de joi Tribunalului Sibiu cu propunere de arestare preventiva.

Ilie Carabulea si fiul sau, retinuti alaturi de cinci persoane, prezentati Tribunalului Sibiu pentru arestare

Omul de afaceri Ilie Carabulea si fiul sau, Oprea Carabulea, au fost retinuti, miercuri seara, alaturi de alte cinci persoane, de procurorii DIICOT Sibiu, informeaza Agerpres. Ilie Carabulea, fiul sau, Oprea Carabulea, si cele cinci persoane retinute se afla in arestul IPJ Sibiu si vor fi prezentati Tribunalului Sibiu cu propunerea de arestare preventiva.

Ilie Carabulea si fiul sau Oprea au fost arestati preventiv alaturi de alte trei persoane. Alte doua persoane au primit arest la domiciliu. Decizia nu este definitiva

Omul de afaceri Ilie carabulea si fiul sau, Oprea, au fost arestati preventiv in aceasta seara, intr-un nou dosar Carpatica Asig.

Ilie Carabulea si fiul sau, Oprea, arestati preventiv alaturi de alte trei persoane. Alte doua persoane au primit arest la domiciliu. Decizia nu este definitiva

Omul de afaceri Ilie Carabulea si fiul sau, Oprea, au fost arestati preventiv in aceasta seara, intr-un nou dosar Carpatica Asig.

Ilie Carabulea si alti sase inculpati afla, vineri, daca vor fi arestati preventiv, in dosarul Carpatica Asigurari

Omul de afaceri Ilie Carabulea, fiul sau, Oprea Carabulea si alte cinci persoane afla, vineri dupa-amiaza, daca vor fi arestati preventiv, in dosarul Carpatica Asigurari.

Omul de afaceri Ilie Carabulea si fiul sau, arestati pentru 30 de zile

Tribunalul Sibiu a decis, sambata seara, arestarea preventiva pentru 30 de zile a omului de afaceri Ilie Carabulea, a fiului sau, Oprea Carabulea, si a altor trei inculpati din dosarul Carpatica Asigurari, scrie.

Ilie Carabulea si Oprea Carabulea sunt liberi pana sambata seara

Omul de afaceri Ilie Carabulea, fiul sau, Oprea Carabulea si alte cinci persoane afla, vineri dupa-amiaza, daca vor fi arestati preventiv, in dosarul Carpatica Asigurari.

Ilie Carabulea si fiul sau au fost retinuti de procurorii DIICOT

Omul de afaceri Ilie Carabulea si fiul sau, Oprea Carabulea, au fost retinuti, miercuri seara, alaturi de alte cinci persoane, de procurorii DIICOT.

Ilie Carabulea si fiul sau, retinuti alaturi de cinci persoane

ACTUALIZARE 08:42 Omul de afaceri Ilie Carabulea si fiul sau, Oprea Carabulea, au fost retinuti, miercuri seara, alaturi de alte cinci persoane, de procurorii DIICOT Sibiu, potrivit unui comunicat de presa. Cele cinci persoane retinute sunt Angela Toncescu, Liviu Stoicescu, Maria Cosa, Georgeta Crideanu si Gheorghe Nasarau.

Ilie Carabulea i-a facut plangere penala la DNA lui Nicolae Cinteza

Alaturi de seful supravegherii BNR, Carabulea a reclamat conducerea Bancii Carpatica, dar si un alt functionar BNR *Actionarul Bancii Carpatica acuza contracte de consultanta paguboase semnate de conducerea Bancii *Ilie Carabulea a fost retinut in dosarul Carpatica Asig *Banca Carpatica: Membrii conducerii Bancii Carpatica nu au cunostinta despre plangerea penala Ilie Carabulea, actionar al Bancii Comerciale Carpatica BCC), a depus recent o plangere penala la Directia Nationala Anticoruptie DNA) impotriva lui Nicolae Cinteza, seful Directiei de Supraveghere din Banca Nationala a Romaniei, a lui Marin Bogdan Viorel - sef serviciu Directia de Supraveghere BNR, precum si a conducerii bancii pentru abuz in serviciu si complicitate la abuz in serviciu, acuzand un prejudiciu de un milion de euro, potrivit denuntului, consultat de ziarul BURSA.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )