Libnet.ro
UNICEF

10:45

Omul de afaceri Ilie Carabulea si fiul sau, arestati pentru 30 de zile

Antena3 Antena3,
Omul de afaceri Ilie Carabulea si fiul sau, arestati pentru 30 de zile

Tribunalul Sibiu a decis, sambata seara, arestarea preventiva pentru 30 de zile a omului de afaceri Ilie Carabulea, a fiului sau, Oprea Carabulea, si a altor trei inculpati din dosarul Carpatica Asigurari, scrie. continuă pe Antena3

Dosarul Carpatica: Ilie Carabulea, fiul sau si alti trei inculpati, arestati preventiv

Omul de afaceri Ilie Carabulea, fiul sau, Oprea, si alti trei inculpati din dosarul Carpatica Asigurari au fost arestati preventiv, a decis, sambata seara, Tribunalul Sibiu. Ati doi inculpati din dosar vor fi in arest la domiciliu.

Omul de afaceri Ilie Carabulea a fost retinut

Omul de afaceri Ilie Carabulea si fiul sau Oprea-Nicolae Carabulea au fost retinuti, miercuri seara, de procurorii DIICOT Sibiu, dupa mai multe ore de audieri, in dosarul de constituire de grup infractional.

DIICOT face perchezitii la Carpatica Asig. Omul de afaceri Ilie Carabulea si directorii sai, acuzati ca au incercat sa pacaleasca ASF, falsificand inventarul

Procurorii DIICOT realizeaza, miercuri, perchezitii la 27 de sedii ale Carpatica Asig, din Bucuresti si din judetul Sibiu. Cercetarile sunt legate de suspiciuni privind constituirea provizioanelor bancii, pe o perioada de mai multi ani. Inventarierea a inceput la sfarsitul anului 2014, iar in dosar ar fi implicat si omul de afaceri Ilie Carabulea.

Ilie Carabulea si fiul sau, retinuti alaturi de alte 5 persoane in dosarul Carpatica Asig. Toti vor fi dusi la Tribunalul Sibiu cu propunere de arestare preventiva

Omul de afaceri Ilie Carabulea, fiul sau si alte cinci persoane au fost retinute, miercuri noaptea, de procurorii DIICOT, toti cei sapte urmand sa fie prezentati in cursul zilei de joi Tribunalului Sibiu cu propunere de arestare preventiva.

Ilie Carabulea si fiul sau Oprea au fost arestati preventiv alaturi de alte trei persoane. Alte doua persoane au primit arest la domiciliu. Decizia nu este definitiva

Omul de afaceri Ilie carabulea si fiul sau, Oprea, au fost arestati preventiv in aceasta seara, intr-un nou dosar Carpatica Asig.

Ilie Carabulea si fiul sau, Oprea, arestati preventiv alaturi de alte trei persoane. Alte doua persoane au primit arest la domiciliu. Decizia nu este definitiva

Omul de afaceri Ilie Carabulea si fiul sau, Oprea, au fost arestati preventiv in aceasta seara, intr-un nou dosar Carpatica Asig.

Ilie Carabulea si fiul sau, retinuti alaturi de cinci persoane, prezentati Tribunalului Sibiu pentru arestare

Omul de afaceri Ilie Carabulea si fiul sau, Oprea Carabulea, au fost retinuti, miercuri seara, alaturi de alte cinci persoane, de procurorii DIICOT Sibiu, informeaza Agerpres. Ilie Carabulea, fiul sau, Oprea Carabulea, si cele cinci persoane retinute se afla in arestul IPJ Sibiu si vor fi prezentati Tribunalului Sibiu cu propunerea de arestare preventiva.

Omul de afaceri Ilie Carabulea, adus la DIICOT Sibiu

ACTUALIZARE 17:30 Procurorii DIICOT Sibiu efectueaza cercetari fata de 10 suspecti pentru savarsirea infractiunilor de constituire a unui grup infractional organizat, abuz in serviciu, fals informatic, fals material in inscrisuri oficiale si uz de fals, delapidare, evaziune fiscala si spalare de bani, in dosarul Carpatica Asigurari, potrivit unui comunicat publicat pe site-ul DIICOT.

DIICOT face perchezitii la Carpatica. Omul de afaceri Ilie Carabulea si directorii sai, acuzati ca au incercat sa pacaleasca ASF, falsificand inventarul

Procurorii DIICOT realizeaza, miercuri, perchezitii la 27 de sedii ale Bancii Carpatica, din Bucuresti si din judetul Sibiu.

Ilie Carabulea si alti sase inculpati afla, vineri, daca vor fi arestati preventiv, in dosarul Carpatica Asigurari

Omul de afaceri Ilie Carabulea, fiul sau, Oprea Carabulea si alte cinci persoane afla, vineri dupa-amiaza, daca vor fi arestati preventiv, in dosarul Carpatica Asigurari.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,233 seconds )