Libnet.ro
UNICEF

20:30

Dosarul EADS, clasat. Care au fost motivele procurorilor DNA

Adevărul Adevărul,
Dosarul EADS, clasat. Care au fost motivele procurorilor DNA

Procurorii DNA au clasat dosarul privind contractul EADS, cel care prevedea securizarea frontierelor contra sumei de 750 de milioane de euro. Vizati de acest dosar erau Vasile Blaga, Dan Nica si Marian Saniuta. continuă pe Adevărul

DNA a clasat dosarul EADS

Procurorii DNA au clasat dosarul EADS, in care au fost efectuate cercetari in legatura cu posibile fapte de coruptie savarsite la incheierea contractului de 750 milioane euro privind securizarea frontierelor.

Esec major pentru DNA. Procurorii au clasat din lipsa de probe dosarul EADS. Vasile Blaga a scapat de acuzatii

Procurorii DNA au clasat dosarul EADS, in care au fost efectuate cercetari in legatura cu posibile fapte de coruptie savarsite la incheierea contractului de 750 milioane euro privind securizarea.

Celebrul dosar EADS, CLASAT de DNA: Marian Saniuta, Vasile Blaga si Dan Nica scapa de acuzatii (VIDEO)

Dupa cinci ani de anchete bajbaite, DNA a inchis dosarul privind securizarea frontierelor. Anuntata de procurori ca fiind cel mai mare jaf al Romaniei, cu un prejudiciu de un miliard de euro, securizarea.

DNA a clasat dosarul EADS. Explicatiile procurorilor

Dosarul EADS a fost clasat de procurorii DNA la inceputul lunii noiembrie, arata institutia intr-un raspuns pentru Mediafax, precizand ca solutia a fost dispusa pentru ca fapta nu e prevazuta de legea penala si ca nu exista probe care sa arate ca o persoana ar fi savarsit infractiuni.

Dosarul EADS a fost clasat. Motivele pentru care procurorii au luat aceasta decizie

Dosarul EADS a fost clasat de procurorii DNA la inceputul lunii noiembrie, arata institutia, care a precizat ca solutia a fost dispusa pentru ca fapta nu e prevazuta de legea penala si ca nu exista probe care sa arate ca o persoana ar fi savarsit.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1947 seconds )