Libnet.ro
UNICEF

01:06

Dosarul Gala Bute: Elena Udrea, vizata de DNA?

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Dosarul Gala Bute: Elena Udrea, vizata de DNA?

Gazeta Sporturilor scrie joi ca Elena Udrea, fost ministru al Dezvoltarii, a intrat in atentia procurorilor DNA in dosarul organizarii Galei Bute. Firma Termogaz Company Hateg a familiei Gardean, unul dintre marii sponsori ai PD-L si beneficiar al. continuă pe Wall-Street Ro

Gazeta Sporturilor: Elena Udrea, vizata de ancheta DNA in dosarul Gala Bute

Gazeta Sporturilor scrie joi ca Elena Udrea, fost ministru al Dezvoltarii, a intrat in atentia procurorilor DNA in dosarul organizarii Galei Bute. Gazeta Sporturilor citeaza surse judiciare care sustin ca procurorii cerceteaza modul in care banii pentru organizarea galei de box din 2011. Ziarul aduce si o informatie noua din dosar: compania privata Termogaz, apropiata de ministerele conduse de Elena Udrea si Monica Iacob Ridzi, si abonata la contracte publice, a facut in 2012 o plata de 2 milioane de lei catre compania lui Rudel Obreja organizatorul Galei Bute). 2 milioane de lei e exact diferenta dintre contractul initial incheiat intre Ministerul Dezvoltarii si Rudel Obreja si plata efectiva, caci Ministerul Dezvoltarii ii platise lui Obreja doar 8 milioane de lei din cele 10 milioane promise.

Mecanismul BANILOR din spatele Galei Bute. Elena Udrea, pion principal

Noi dezvaluiri legate de GALA BUTE in Gazeta Sporturilor de astazi. Jurnalistii publica afirmatia unei surse judiciare care declara ca Elena UDREA este unul dintre profitorii coruptiei si ilegalitatilor din.

Radu Tudor: Cat timp Traian Basescu va exista la Palatul Cotroceni, Elena Udrea nu va pati niciodata nimic din partea DNA

Elena Udrea este indicata ca beneficiara a coruptiei din spatele Galei Bute organizata de Ministerul Dezvoltarii Regionale, dezvaluie Gazeta Sporturilor in editia de astazi. Potrivit unor surse judiaciare, de.

FOTO Bruneta Elena Udrea a luat doar mentiune la Miss Adolescenta 91. Din orgoliu, a refuzat sa-si ridice premiul

In adolescenta, Elena Udrea nu dadea niciun semn ca va avea o relatie stransa cu scena, fie ea si politica. in 1991, in cronica unui spectacol de Miss, concurenta Elena Udrea era descrisa in termeni nu foarte favorabili. intelegem, din relatare, ca era timida, nu foarte populara printre colegii de liceu si orgolioasa. Pentru ca a luat doar mentiune, Elena a refuzat sa-si ridice premiul.

Elena Udrea, muza manelistului Costelus din Oradea

Elena Udrea l-a inspirat pe manelistul Costelus din Oradea sa compuna imnul PMP. Manelistul, proaspat inscris in Miscarea Populara, le-a spus jurnalistilor de la Ziarul Ring ca a si fost felicitat de Elena.

Elena Udrea a participat la Miss, dar a pierdut! Iata imaginea-document!

Elena Udrea si-a incercat in adolescenta norocul la un concurs de Miss din Buzau. Pe atunci bruneta, tanara nu a avut parte de succesul asteptat, competitia fiind castigata de altcineva.

Catalin Tolontan: Cred ca dosarul legat de Gala Bute va fi dus pana la capat

Intr-o interventie telefonica la emisiunea Subiectiv, redactorul-sef al Gazetei Sporturilor, Catalin Tolontan, s-a declarat increzator ca ancheta in cazul organizarii Galei Bute se va duce pana la.

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1907 seconds )