Libnet.ro
UNICEF

15:15

Dosarul Hexi Pharma va fi judecat de magistratii Judecatoriei Sectorului 5

Antena3 Antena3,
Dosarul Hexi Pharma va fi judecat de magistratii Judecatoriei Sectorului 5

Dosarul Hexi Pharma va fi judecat de magistratii Judecatoriei Sectorului 5. Tribunalul Bucuresti si-a declinat competenta, joi, cand era asteptat sa inceapa dezbaterile pe fond in acest. continuă pe Antena3

Dosarul Hexi Pharma, trimis Judecatoriei Sectorului 5

Dosarul Hexi Pharma va fi judecat de magistratii Judecatoriei Sectorului 5, dupa ce Tribunalul Bucuresti si-a declinat competenta, astazi, cand era asteptat sa inceapa dezbaterile pe fond in acest proces.

Dosarul Hexi Pharma, mutat la Judecatoria Sectorului 5

Tribunalul Bucuresti a decis, joi, declinarea dosarului Hexi Pharma la Judecatoria Sectorului 5, in contextul in care in aceasta zi trebuiau sa inceapa dezbaterile pe fond, relateaza Agerpres.

Dosarul Hexi Pharma: incepe judecarea procesului la Tribunalul Bucuresti

Tribunalul Bucuresti incepe, joi, dezbaterile pe fond in dosarul in care compania Hexi Pharma a fost trimisa in judecata pentru savarsirea a 340 de infractiuni de inselaciune, uz de fals 61 acte materiale), precum si pentru participatie improprie la infractiunea de zadarnicirea combaterii bolilor.

Primul termen pe fond in dosarul Hexi Pharma se judeca joi la Tribunalul Bucuresti

Tribunalul Bucuresti incepe, joi, dezbaterile pe fond in dosarul in care compania Hexi Pharma a fost trimisa in judecata pentru savarsirea a 340 de infractiuni de inselaciune, uz de fals 61 acte materiale), precum si pentru participatie improprie la infractiunea de zadarnicirea combaterii bolilor, anunta Agerpres. Prejudiciul in acest dosar se ridica la 102 milioane lei, iar 132 de spitale s-au constituit parti civile.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2273 seconds )