Libnet.ro
UNICEF

23:45

Dosarul ordonantei 13. Tariceanu anunta ca se pregateste o actiune in Parlament: Deciziile politice ale guvernului nu pot fi cenzurate de actiunea procurorilor (VIDEO)

B1 B1,
Dosarul ordonantei 13. Tariceanu anunta ca se pregateste o actiune in Parlament: Deciziile politice ale guvernului nu pot fi cenzurate de actiunea procurorilor (VIDEO)

Reactie virulenta a lui Calin Popescu Tariceanu in problema dosarului penal de la DNA privind modul in care a fost data ordonanta 13. Deciziile politice ale guvernului nu pot fi cenzurate de actiunea. continuă pe B1

Fostul secretar de stat, Oana Haineala, audiata ca martor la DNA, in dosarul Ordonantei 13

Procurorul Oana Schmidta-Haineala, fost secretar de stat in Ministerul Justitiei, este audiat ca martor, la Directia Nationala Anticoruptie DNA), in dosarul Ordonantei 13, privind modificarea Codurilor Penale.

Procurorul Constantin Sima, fost secretar de stat, audiat ca martor la DNA, in dosarul Ordonantei 13. El sustine ca nu a contribuit la redactarea textului de lege

Procurorul Constantin Sima, fost secretar de stat in Ministerul Justitiei, este audiat ca martor, la DNA, in dosarul Ordonantei 13, privind modificarea Codurilor Penale.

Guvernul Grindeanu, sedinta de urgenta la ora 14.00, pentru abrogarea Ordonantei 13. Florin Iordache ar putea fi inlocuit

UPDATE: A inceput sedinta de Guvern in care se discuta abrogarea Ordonantei 13, precum si desecretizarea unor stenograme care cuprind dezbaterile din sedintele Guvernului desfasurate la data de 18. 2016 si la data de 31.

Duminica seara, protestatarii din Slobozia ies din nou in strada. Oamenii se declara nemultumiti de anuntul privind abrogarea Ordonantei 13

Noi proteste se vor organiza la Slobozia duminica seara. Manifestarile incep la ora 18. 00 in Piata Unirii din oras. Oamenii se declara nemultumiti de anuntul facut de prim-ministrul Sorin Grindeanu cu privire la abrogarea Ordonantei 13.

Judecatorul Cristi Danilet, despre abrogarea Ordonantei 13: OUG de abrogare contine un articol neconstitutional

Judecatorul Cristi Danilet a afirmat, pe pagina sa de Facebook, ca abrogare a OUG 13/2017 contine un articol ce contravine unei decizii CCR, eroare ce trebuie indreptata de Parlament.

Procurorul general al Romaniei a cerut in instanta suspendarea si anularea Ordonantei 13

Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si JustitieICCJ) a emis un comunicat, vineri seara, prin care anunta ca procurorul general Augustin Lazar a cerut in instanta suspendarea ordonantei de urgenta care modifica Codul Penal si Codul de Procedura Penala, considerand ca masura este criticabila pentru neconstitutionalitate si impiedica apararea de catre institutiile de justitiei a ordinii de drept.

Noi audieri la DNA in dosarul ordonantei de urgenta: Oana Schmidt-Haineala, fost secretar de stat, da declaratii in fata procurorilor (VIDEO)

Fostul secretar de stat in Ministerul Justitiei, Oana Schmidt-Haineala, da declaratii marti in fata procurorilor DNA in dosarul penal deschis in rem in care se cerceteaza modul.

DOCUMENT Executivul a abrogat Ordonanta 13. Actul normativ de abrogare a fost deja publicat in Monitorul Oficial

Membrii Executivului au aprobat proiectul ordonantei de urgenta prin care este abrogata OUG 13/2017 prin care au fost modificate Codul Penal si Codul de Procedura Penala, potrivit unui comunicat de la Palatul Victoria. Aceasta OUG de abrogare a Ordonantei 13 a fost publicata deja in Monitorul Oficial. 13 Executivul informeaza oficial ca s-a aprobat proiectul de Ordonanta de Urgenta pentru abrogarea Ordonantei de Urgenta a Guvernului nr.

Calin Popescu Tariceanu anunta ca va infiinta o platforma de dialog: in acest moment, este mai mult decat o tensiune in Romania. Este o criza politica pe care tara o traverseaza

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a anuntat, marti, ca va lansa Initiativa Romania dialogului, in contextul in care in tara au loc, de o saptamana, proteste de amploare.

BREAKING NEWS. Dragnea se gandeste la abrogarea Ordonantei 13, daca Grindeanu accepta. Seful PSD, pentru DC News: Simt ca nu voi mai putea tine in frau organizatiile din tara

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, pentru DC News, ca se gandeste la abrogarea ordonantei de modificare a Codului Penal, daca premierul Sorin Grindeanu va fi de acord. Totodata, Dragnea l-a acuzat pe presedintele Iohannis ca este iresponsabil si a precizat ca organizatiile judetene ale PSD vor sa mobilizeze un milion de oameni pentru un miting.

ştiri de la B1

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2344 seconds )