Libnet.ro
UNICEF

18:00

Dosarul penal al directorului DSP Alba. Judecatoria Deva restituie pentru a doua oara rechizitoriul la Parchet

Adevărul Adevărul,
Dosarul penal al directorului DSP Alba. Judecatoria Deva restituie pentru a doua oara rechizitoriul la Parchet

Rechizitoriul dosarului de delapidare, in care printre inculpati se afla si directorul DSP Alba, Alexandru Sinea, ar urma sa se intoarca din nou la procurorii de la Blaj. continuă pe Adevărul

Alexandru Sinea, seful DSP Alba: M-am vaccinat anti-COVID-19. Nu am nici semnal mai bun la telefon si nici nu prind bulgarii fara antena

Alexandru Sinea, seful Directiei de Sanatate Publica DSP) Alba, a primit luni prima doza din vaccinul anti-COVID-19. Si a facut anuntul cu un mesaj anume pentru antivaxeri. Seful DSP Alba, mesaj d.

Seful DSP Alba: M-am vaccinat anti-COVID.Nu am nici semnal mai bun la telefon si nici nu prind bulgarii fara antena!

Directorul DSP Alba, Alexandru Sinea, s-a vaccinat impotriva COVID-19. Acesta a spus, ironic, ca nu are nici semnal mai bun la telefon si nici nu prinde bulgarii fara antena.

Seful DSP Alba, dupa ce s-a vaccinat contra COVID: Nu am nici semnal mai bun la telefon si nici nu prind bulgarii fara antena!

Seful DSP Alba, Alexandru Sinea, s-a vaccinat impotriva COVID-19 si transmite un mesaj ironic celor care vehiculeaza teorii ale conspiratiei pe tema serului impotriva Sars CoV-2.

Mesajul ironic al sefului DSP Alba cu privire la vaccinare: Nu prind bulgarii fara antena

Seful DSP Alba, Alexandru Sinea, s-a vaccinat anti-COVID si transmite un mesaj ironic la adresa persoanelor care vehiculeaza tot felul de teorii ale conspiratiei pe tema vaccinului, potrivit Digi24 .

Seful DSP Alba: M-am vaccinat anti-COVID. Nu am nici semnal mai bun la telefon si nici nu prind bulgarii fara antena

Seful DSP Alba, Alexandru Sinea, s-a vaccinat anti-COVID si transmite un mesaj ironic antivaxerilor. Nu am nici semnal mai bun la telefon si nici nu prind bulgarii fara antena, a scris el pe Facebook.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )