Libnet.ro
UNICEF

14:30

Doua femei aflate intr-un taximetru au fost ranite intr-un accident rutier care a avut loc in centrul municipiului Targu-Jiu

Adevărul Adevărul,
Doua femei aflate intr-un taximetru au fost ranite intr-un accident rutier care a avut loc in centrul municipiului Targu-Jiu

Doua pasagere aflate intr-o masina de taxi au fost ranite in urma unui accident rutier care a avut loc in sensul giratoriul de langa sediul Primariei Targu-Jiu. continuă pe Adevărul

Un nou accident de circulatie produs pe fondul neacordarii de prioritate. Trei persoane au fost ranite

Un tanar de 21 de ani este cercetat pentru vatamare corporala din culpa dupa ce a intrat intr-o intersectie de pe DN 25 fara sa acorde prioritate unui alt autoturism. Cele doua masini s-au acrosat, iar trei persoane au fost ranite, avand nevoie de ingrijiri medicale.

Accident grav, pe o autostrada din Italia: Cel putin noua persoane au fost ranite

Cel putin noua persoane au fost ranite, unele fiind in stare grava, dupa o coliziune intre mai multe vehicule produsa miercuri pe o autostrada din nordul Italiei, relateaza cotidianul Corriere della.

33 de persoane au fost ranite, intr-un parc de distractii din Madrid

33 de persoane, intre care si copii, au fost ranite intr-un parc de distractii din Madrid, dupa ce doua trenulete ale unui montagne russe s-au ciocnit.

Politistii botosaneni au arestat un criminal in serie care a ucis doua femei in mai putin de 48 de ore

Politistii botosaneni au arestat un barbat de 24 de ani, suspectat ca ar fi ucos doua femei in mai putin de 48 de ore. Tanarul si-ar fi recunoscut faptele in fata anchetatorilor.

Criminal in serie prins de politisti. A recunoscut ca aomorat in 48 de ore doua femei la Alba Iulia si Botosani

Un tanar in varsta de 24 de ani ar fi principalul suspect al crimei de la Alba Iulia. Madalin Mik Lupu a fost prins de politisti dupa ce a mai omorat o femeie in Botosani. La Alba Iulia ar fi ucis o femeie de 80 de ani si l-ar fi ranit grav de fiul acesteia de 53 de ani.

Criminal prins de politisti: a recunoscut ca aomorat in 48 de ore doua femei la Alba Iulia si Botosani

Un tanar in varsta de 24 de ani ar fi principalul suspect al crimei de la Alba Iulia, unde o batrana de 80 de ani a fost omorata in propria locuinta, iar fiul ei de 53 de ani a fost grav ranit. Madalin Mik Lupu a fost prins de politisti dupa ce a mai omorat o femeie in Botosani.

Atentat sinucigas in Nigeria. Opt persoane au fost ucise si alte 15 au fost ranite

Opt persoane au fost ucise si alte 15 au fost ranite intr-un atentat sinucigas comis de o femeie-kamikaze intr-o moschee din orasul Maiduguri din nord-estul Nigeriei, relateaza luni.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2436 seconds )