Libnet.ro
UNICEF

10:01

Doua persoane au decedat in urma unor agresiuni. Politistii sunt pe urmele criminalilor

Adevărul Adevărul,
Doua persoane au decedat in urma unor agresiuni. Politistii sunt pe urmele criminalilor

Seara plina de violenta in municipiul Constanta. in numai cateva minute au avut loc doua agresiuni soldate cu persoane decedate. Politistii sunt in alerta si ii cauta pe vinovati. continuă pe Adevărul

UPDATE Doua persoane au decedat in urma unor agresiuni. Politistii sunt pe urmele criminalilor

Seara plina de violenta in municipiul Constanta. in numai cateva minute au avut loc doua agresiuni soldate cu persoane decedate. Politistii sunt in alerta si ii cauta pe vinovati.

Doua persoane au murit in urma unui accident rutier

Doua persoane au murit in urma unui accident de circulatie s-a produs vineri dimineata, in judetul Arad, pe drumul ce leaga municipiul de localitatea Sagu.

Alerta la Timisoara: Politistii sunt in cautarea unui hot pe care l-au pierdut dupa ce l-au incatusat (VIDEO)

Urmarire ca in filme la Timisoara, unde politistii sunt in alerta dupa ce un hot a reusit sa le fuga de sub nas. Barbatul a profitat de aglomeratie si s-a facut nevazut. Scenele au fost.

Doua tramvaie s-au ciocnit intr-o intersectie pe Calea 13 septembrie; doua persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale

Doua tramvaie s-au ciocnit, sambata dupa-amiaza, intr-o intersectie pe Calea 13 septembrie din Capitala. Doua persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale, dar nu s-a impus transportul la spital, informeaza Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ISU) Bucuresti-Ilfov.

Doua tramvaie s-au ciocnit intr-o intersectie pe Calea 13 septembrie din Capitala; doua persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale

Doua tramvaie s-au ciocnit, sambata dupa-amiaza, intr-o intersectie pe Calea 13 septembrie din Capitala, anunta News. ro. Doua persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale, dar nu s-a impus transportul la spital, informeaza Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ISU) Bucuresti-Ilfov.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )