Libnet.ro
UNICEF

15:45

Doua persoane au decedat in urma unui accident cu implicarea trenului de pe cursa Chisinau-Sankt Petersburg

Adevărul Adevărul,
Doua persoane au decedat in urma unui accident cu implicarea trenului de pe cursa Chisinau-Sankt Petersburg

Accidentul tragic s-a produs in Belarus, la o trecere peste calea ferata, dupa ce un camion a fost lovit de tren, anunta agentia Itar TASS. continuă pe Adevărul

20 de persoane ranite, in urma unui accident petrecut in Gorj

20 de persoane au fost ranite intr-un grav accident rutier care a avut loc pe un drum forestier din judetul Gorj. Oamenii se aflau intr-o camioneta care ii transporta la munca. Autovehiculul a cazut intr-o rapa.

O persoana a murit si alte 12 au ajuns la spital, in urma unui accident grav produs in Neamt.

O persoana a decedat, iar 12 au fost ranite, cinci dintre acestea aflandu-se in stare grava, in urma accidentului rutier produs miercuri seara in Neamt, a declarat secretarul de stat din Ministerul Sanatatii Raed Arafat, potrivit Mediafax. Potrivit lui Arafat, unul dintre raniti va fi transportat la Iasi, cu un elicopter SMURD care a plecat deja din acest oras spre locul accidentului. Ceilalti patru raniti aflati in stare grava vor fi dusi la spital cu ambulante pentru victime .

Trei botosaneni raniti in urma unui accident produs de un sofer baut

Un tanar de 18 ani a fost grav ranit si ar putea fi transferat la un Spital din Iasi dupa ce, masina in care se afla a fost lovita in plin de un autoturism condus de un sofer baut.

UPDATE Botosaneni raniti in urma unui accident produs de un sofer baut. O victima a murit

Un tanar de 18 ani a murit, marti dupa amiaza, dupa ce masina in care se afla a fost lovita in plin de un autoturism condus de un sofer baut.

Doua persoane disparute si alte doua ranite, in explozia unei cladiri din Budapesta

O explozie s-a produs, miercuri dimineata, intr-o cladire rezidentiala din nordul Budapestei, doua persoane fiind date disparute si altele doua ranite. Deflagratia a avut loc la ultimul etaj al unei cladiri.

Trei persoane au fost ranite grav la Arad in urma unui accident. Una a fost transportata la spital cu elicopterul

Drumul ce leaga localitatea Chisineu Cris de Socodor s-a produs un accident rutier care a dus la ranirea grava a trei persoane.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )