Libnet.ro
UNICEF

09:15

Doua ratracuri de 4 milioane de lei vor iesi pe partii in Poiana din acest weekend

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Doua ratracuri de 4 milioane de lei vor iesi pe partii in Poiana din acest weekend

Doua noi ratracuri, in valoare de circa 4 milioane de lei, vor fi utilizate, incepand din acest weekend, pentru amenajarea partiilor din Poiana Brasov, acestea fiind achizitionate de catre municipalitate. continuă pe Wall-Street Ro

Curtea de Conturi: Primaria Sectorului 4 a cheltuit in 2018 circa 2,7 milioane lei pentru amenajarea bd. Dimitrie Cantemir desi acesta se afla in administrarea Primariei Capitalei

Primaria Sectorului 4 a cheltuit, in 2018, 2,7 milioane lei pentru amenajarea bd. Dimitrie Cantemir, unde se afla celebra piramida de borduri si zeci de jardiniere, desi bulevardul nu se afla in administrarea institutiei, ci a Primariei Capitalei, se arata in raportul Curtii de Conturi pe 2018. Primaria Sectorului 4 a platit pentru amenajarea spatiilor verzi aferente bd. Dimitrie Cantemir 3,8 milioane lei in 2018 si 2019, potrivit datelor din bugetul anului 2019.

Noul director CFR Calatori: Am gasit la companie un proiect de buget ce prevede pierderi de peste 600 milioane lei

Compania CFR Calatori a incheiat 2019 cu pierderi de 345 milioane lei, a declarat pentru News. ro Dan Costescu, care a precizat ca, atunci cand a preluat conducerea companiei, in urma cu o saptamana, a gasit un proiect de buget pentru 2020 care prevede pierderi de 603 milioane lei si deja a implementat masuri care i-au permis reducerea rezultatului negativ cu 50 milioane lei.

DOCUMENT Compania Municipala Imobiliara vrea sa cheltuiasca pana la 70 milioane lei pentru achizitia unui teren si a unei cladiri unde va amenaja un centru pentru seniori

Compania Municipala Imobiliara vrea sa cheltuiasca pana la 69,6 milioane lei fara TVA pentru achizitia unui teren si a unei cladiri unde va amenaja un centru social pentru seniori. Cerinta este ca imobilul sa fie in zona de Est a orasului, terenul sa aiba minim 4. 000 mp, iar cladirea minim 6. 500 mp. Termenul de depunere a ofertelor a fost 16 ianuarie 2020, dar pentru ca nu a fost depusa nicio oferta, licitatia a fost anulata. Compania a anuntat ca va relua procedura.

Consiliul Concurentei a sanctionat Netcity cu aproape 2,2 milioane lei

Consiliul Concurentei a anuntat, duminica, ca a sanctionat Netcity Telecom cu o amenda de 2,184 milioane lei 460. 000 euro) pentru abuz de pozitie dominanta.

IN CRESTERE USOARA FATA DE ANUL TRECUT Nuclearelectrica estimeaza un profit net de 549,4 milioane lei, pentru 2020

Producatorul de energie Nuclearelectrica SNN) estimeaza ca va obtine, in acest an, un profit net de 549,4 milioane de lei, in crestere cu 1% fata de rezultatul preliminat aferent anului trecut, de 542,6 milioane de lei, potrivit proiectului de buget privind veniturile si cheltuielile companiei, preluat de Agerpres.

BVB Rulaj de 37 milioane lei, sub media anului trecut

Scaderi intre 0,53% si 0,7% pentru indicii Bursei Toti indicii Bursei de Valori Bucuresti BVB) au incheiat prima zi a saptamanii in scadere, intr-o zi in care valoarea tranzactiilor s-a ridicat la 36,85 milioane de lei, sub media zilnica a anului anterior, de circa 40 milioane de lei.

Norma de colectare la ANAF. Fiecare inspector antifrauda, obligat sa dea amenzi de 2,3 milioane lei

Fiecare inspector antifrauda din Bucuresti trebuie sa incaseze in acest an 2,3 milioane de lei din amenzile aplicate in urma controalelor, conform unei circulare trimise angajatilor Fiscului de catre seful Directiei Antifrauda, Carmen Elena Tatu.

MFP a imprumutat, ieri, 902,7 milioane lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat, ieri, 902,7 milioane de lei de la banci, printr-o emisiune de obligatiuni de stat tip benchmark cu o maturitate reziduala la 140 de luni, la un randament mediu de 4,50% pe an, potrivit datelor transmise de Banca Nationala a Romaniei BNR).

PENTRU ABUZ DE POZITIE DOMINANTA Netcity Telecom, amendata de Consiliul Concurentei cu peste 2 milioane lei

Consiliul Concurentei a sanctionat Netcity Telecom SRL fosta Netcity Telecom SA) cu o amenda in valoare de 2. 552 lei aproximativ 460. 000 euro) pentru abuz de pozitie dominanta, conform unui comunicat remis, ieri, Redactiei.

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )