Libnet.ro
UNICEF

17:30

Dovada ca natura este cel mai bun arhitect. Pestera Limanu, una dintre minunile naturale ale Romaniei

Antena3 Antena3,
Dovada ca natura este cel mai bun arhitect. Pestera Limanu, una dintre minunile naturale ale Romaniei

Cand intelegem prea putin natura unui loc, tindem sa-i atribuim proprietati fantastice sau sa inventam povesti despre el. Pestera Limanu este un astfel de loc. in jurul ei s-au tesut zeci de legende. Ba ca. continuă pe Antena3

DESCOPERIRE: Care este cel mai MARE vulcan de pe Pamant.

Cel mai mare vulcan de pe Pamant este subacvatic si se situeaza la 1. 600 kilometri est de coastele Japoniei, in Oceanul Pacific, transmite Digi 24. Denumit Tamu Massif, vulcanul are o suprafata de 310. 000 kilometri patrati, cat Insulele britanice, si este de 60 de ori mai mare decat Mauna Loa din Hawaii, care detinea pana acum recordul mondial, sustin geologii americani. Tamu Massif este doar cu 25% mai mic decat Olympus Mons de pe Marte, cel mai mare vulcan din sistemul nostru solar. Acesta .

Cel mai mare vulcan de pe Terra este cu numai 25% mai mic decat cel mai mare vulcan din sistemul nostru solar

Botezat Masivul Tamu, nou descoperitul vulcan depaseste cu mult vechiul detinator al recordului de cel mai mare vulcan terestru, Mauna Loa din Hawaii.

Fete sexy si streaptease in cel mai nou clip T-Pain feat. B.o.B. Up Down (Do This All Day)!

Realizat 2 in 1 lyric video si videoclip, acesta a avut premiera pe noua septembrie. Up Down Do This All Day) este primul single extras de pe viitorul album al lui T-Pain, intitulat Stoicville: The Phoenix. T-Pain si B. o. nu isi fac aparitia in niciun cadru din videoclip in care apar nenumarate domnisoare sexy care .

Cel mai mare vulcan din lume a fost descoperit sub Oceanul Pacific: Are o suprafata de 310.000 kilometri patrati

Cel mai mare vulcan din lume a fost descoperit sub Oceanul Pacific. Masivul Tamu poate fi comparat ca dimensiune cu Olympus Mons de pe Marte, cel mai mare din Sistemul Solar, relateaza BBC News. Vulcanul se afla.

VIDEO Ce nu s-a vazut la TV la cel mai mare protest indreptat impotriva proiectului de la Rosia Montana din ultimele zile

Peste 8. 000 de persoane au protestat, duminica, in mars pe strazile din Capitala si apoi au ocupat zona rondului din Piata Universitatii, manifestand astfel impotriva guvernului si proiectului de la Rosia Montana, proiect ce a primit unda verde de la Executiv. Protestul de duminica a fost cel mai mare din seria manifestatiilor impotriva proiectului de la Rosia Montana si a marcat a opta zi consecutiva in care mii de bucuresteni au iesit in strada. Protestul din Capitala nu a fost singular, ci a fost insotit de proteste de amploare si in multe din orasele tarii. Vezi in articol un videoreportaj marca HotNews. ro cu imagini de la cel mai mare protest indreptat impotriva proiectului de la Rosia Montana.

Rovana Plumb: Proiectul Rosia Montana va fi supus unei dezbateri reale, in cel mai democratic for - Parlamentul

Ministrul Mediului, Rovana Plumb, a declarat ca proiectul de la Rosia Montana va fi supus unei dezbateri reale, in cel mai democratic for - Parlamentul, iar acesta va transa pentru totdeauna aceasta responsabilitate pe care guvernantii de pana acum au amanat-o la nesfarsit.

Cel mai costisitor esec al austeritatii, in opinia specialistilor: exodul medicilor

Suntem pe ultimul loc in Uniunea Europeana la numarul de medici, dar pe primul loc la exportul de cadre medicale, spune medicul Tudor Ciuhodaru. in opinia acestuia, Romania asista la cel mai costisitor esec al austeritatii: exodul medicilor.

Un turist ungur a murit in Masivul Bucegi, cel mai probabil din cauza unui infarct

Salvamontistii au fost solicitati, sambata dupa-amiaza, sa coboare trupul neinsufletit al unui turist ungur care a decedat la Varful Omu din Masivul Bucegi. Barbatul a decedat pe munte, cel mai probabil din.

SUA: Rata somajului a scazut la 7,3% in august, cel mai redus nivel din decembrie 2008

Rata somajului a scazut neasteptat in SUA, in luna august, ajungand la cel mai redus nivel din ultimii aproape cinci ani, in conditiile in care economia americana a creat 169. 000 de locuri de munca, ceea ce ar putea atenua temerile privind incetinirea economiei, transmite Reuters, potrivit Agerpres.

Economia Ciprului a inregistrat cel mai sever declin de la mijlocul anilor '70

Economia Ciprului a inregistrat in trimestrul al doilea cel mai semnificativ declin anual de la mijlocul anilor '70, conform datelor oficiale publicate astazi, conform BBC.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3181 seconds )