Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dragnea, anunt de ultima ora despre amnistie si gratiere: Guvernul trebuie sa vina cu ceva. Lucrurile nu pot ramane asa (VIDEO)

B1 B1,
Dragnea, anunt de ultima ora despre amnistie si gratiere: Guvernul trebuie sa vina cu ceva. Lucrurile nu pot ramane asa (VIDEO)

Ordonanta de urgenta privind amnistia si gratiere ar putea sa apara in scurt timp pe ordinea de zi a guvernului! Liviu Dragnea a anuntat, sambata seara dupa CEx-ul PSD, ca el i-a cerut premierului. continuă pe B1

Anunt de ultima ora al meteorologilor. Vremea o ia razna

Meteoromania. ro informeaza ca a fost instalatcod galben de ploi si furtuniin judetul Cluj, cu valabilitate pana la ora 15:15. in intervalul mentionat, se vor semnalaploi cu caracter de aversa.

Surse: Liviu Dragnea pregateste un OUG pe amnistie si gratiere

Maine, in cadrul sedintei Comitetului Executiv National al PSD, Liviu Dragnea ar urma sa ceara un vot pentru ca actuala coalitie sa poata da Ordonanta de Urgenta pe amnistie si gratiere, anunta Stiripesurse care citeaza Romania TV.

Anunt de ultima ora! Rudolph Giuliani vrea sa vina la Bucuresti

Consulul general al Romaniei la New York, Catalin Dancu, a declarat ca avocatul lui Donald Trump, Rudolph Giuliani, va veni, pana la sfarsitul anului,in Bucuresti. Mi se pare un lucru destul de.

Liviu Dragnea, anunt despre demisie

Presedintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a afirmat sambata ca nu exista o situatie tensionata in interiorul PSD si ca nu crede ca i se va cere demisia din conducerea.

Ce decizie SOC a luat chiar acum Stefan Banica Jr.: Sper ca aceasta sa fie ultima nunta despre care sa vorbim...

Dezvaluiri despre relatiile si mariajele artistului Stefan Banica Jr. au fost facute de Cristi Brancu intr-o inregistrare realizata pe vlog-ul sau. Am stat si m-am gandit cum si-a schimbat.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )