Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dragnea, despre invitatia la ceremonia de investire a lui Trump: Nu inteleg de ce e atata suparare. Eu ma incapatanez sa merg (VIDEO)

B1 B1,
Dragnea, despre invitatia la ceremonia de investire a lui Trump: Nu inteleg de ce e atata suparare. Eu ma incapatanez sa merg (VIDEO)

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a vorbit luni despre invitatia de a participa, alaturi de premierul Sorin Grindeanu, la ceremonia de investitura a lui Donald Trump in functia de presedinte al Statelor. continuă pe B1

DOCUMENT Dragnea, invitat la ceremonia de investire a lui Trump / Prim-ministrul Sorin Grindeanu, invitat si el la ceremonie, a spus este posibil sa partipe la eveniment

Presedintele Camerei Deputatilor si al PSD, Liviu Dragnea, va participa, in perioada 18 - 20 ianuarie, la ceremonia de investire a lui Donald Trump in functia de presedinte al Statelor Unite ale Americii, a anuntat, luni, Marcel Ciolacu, secretarul general al Camerei Deputatilor. Ciolacu a precizat ca la evenimentul de investire, care va avea loc la Washington, a fost invitat si premierul Sorin Grindeanu. UPDATE Prim-ministrul Grindeanu a confirmat pentru News. ro ca a primit o invitatie pentru a participa la Washington la investirea celui de-al 45-lea presedinte al SUA, Doland Trump, si a spus ca este posibil sa participe la ceremonie.

Presedintia, PRECIZARI despre participarea la investirea lui TRUMP: Sefii misiunilor diplomatice, singurii care ii reprezinta oficial pe sefii de stat si guvernele lor

Administratia prezidentiala face precizari cu privire la faptul ca presedintele Klaus Iohannis nu va participa la ceremonia de investire a lui Donald Trump in functia de presedinte al Statelor Unite,.

Liviu Dragnea despre vizita in SUA: Nu inteleg de ce e atata suparare; e un eveniment important pe care il onorez

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, presedinte al PSD, a declarat luni ca a decis sa onoreze invitatia transmisa pentru a participa la ceremonia de investire a presedintelui ales al SUA, Donald Trump, si a sustinut ca nu intelege de ce exista atata suparare pe marginea acestui subiect.

Sorin Grindeanu, despre invitatia de a lua parte la ceremonia de investire a lui Donald Trump: Este posibil sa merg la Washington

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, luni, ca este posibil sa mearga la ceremonia de investire a noului presedinte al Statelor Unite, Donald Trump. Totodata, el a confirmat, ca a primit o invitatie in acest sens.

Dragnea despre Ghita: Sa nu fie cumva prin tara si rade de noi

Presedintele Camerei Deputatilor si al PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni ca Sebastian Ghita nu a fost schimbat in legislatura trecuta din Comisia parlamentara de control SRI, desi nu mai era membru PSD, pentru ca nu a mai existat vreodata vreun caz in care componenta acestei comisii sau a celei SIE sa fie modificata, scrie Agerpres.

Liviu Dragnea, despre suspendarea generalului Florian Coldea: Noua Comisie SRI trebuie sa il cheme pe Eduard Hellvig la audieri

Noua comisie de control parlamentar al SRI, care se va constitui luni, dupa votul plenului reunit al Parlamentului, va trebui sa il cheme la audieri pe directorul Serviciului Roman de Informatii, Eduard Hellvig, pentru a clarifica decizia suspendarii generalului Florian Coldea, a declarat seful PSD, Liviu Dragnea, duminica seara.

Liviu Dragnea despre ministrul Transporturilor care nu a promis niciun kilometru de autostrada: Veti vedea ca este un ministru foarte bun

Liviu Dragnea a declarat, duminica seara, la Antena 3, cu referire la Razvan Alexandru Cuc, ministrul Transporturilor din Guvernul Grindeanu, ca Veti vedea ca este un ministru foarte bun. L-am certat si eu dupa declaratia ministrului ca nu promite niciun kilometru de autostrada - n. red. ) A spus: S-a promis atat de mult. Eu nu promit, eu voi face.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2382 seconds )