Libnet.ro
UNICEF

00:07

Probleme pentru Mihai Tudose. CNATDCU verifica acuzatiile de plagiat

B1 B1,
Probleme pentru Mihai Tudose. CNATDCU verifica acuzatiile de plagiat

Numirea lui Mihai Tudose in functia de premier a strarnit un scandal urias in plan politic deoarece asupra acestuia planau suspiciuni uriase de plagiat, suspiciuni care au facut chiar ca Tudose sa. continuă pe B1

Sesizare depusa la CNATDCU privind teza de doctorat a premierului Mihai Tudose

Consiliul National de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare CNATDCU) a primit o sesizare cu privire la teza de doctorat a premierului Mihai Tudose, anunta Agerpres. Sesizarea, adresata presedintelui CNATDCU, Ionel Valentin Vlad, a fost analizata de Unitatea Executiva pentru Finantarea Invatamantului Superior, Cercetarii, Dezvoltarii si Inovarii UEFISCDI), a fost admisa, inregistrata si transmisa spre solutionare Consiliului pe data de 5 iulie.

Premierul Mihai Tudose s-a intalnit cu ambasadorul Germaniei: Colaborarea economico-militara dintre Romania si compania germana Rheinmetall a fost definita ca proiect strategic

Premierul Mihai Tudose a avut miercuri, la Palatul Victoria, o intrevedere cu ambasadorul Germaniei la Bucuresti, Cord Meier-Klodt, arata un comunicat al Guvernului. Potrivit acestuia, cei doi au definit ca proiect strategic prima colaborare economico-militara de anvergura dintre Romania si compania germana Rheinmetall, un proiect complex, cu perspective pentru ambele state. De asemenea, au considerat ca un alt proiect important al Romaniei si Germaniei este relansarea invatamantului dual, ca solutie concreta pentru suplinirea lipsei fortei calificate de munca, resimtita deja de angajatorii germani, dar si de ceilalti angajatori in general.

Colonelul Mihai-Cristian Marculescu a fost numit sef al DGPI de catre premierul Mihai Tudose

Premeierul Mihai Tudose a semnat decizia de numirea in functia de director general al Directiei Generale de Protectie Interna din cadrul MAI a colonelului Mihai-Cristian Marculescu.

Colonelul Mihai-Cristian Marculescu a fost numit sef al DGPI de catre premierul Mihai Tudose

Premierul Mihai Tudose a semnat decizia de numirea in functia de director general al Directiei Generale de Protectie Interna din cadrul MAI a colonelului Mihai-Cristian Marculescu.

Mesajul premierului Mihai Tudose cu ocazia Zilei Independentei SUA: Guvernul Romaniei va actiona pentru intensificarea cooperarii bilaterale cu SUA, in toate dimensiunile Parteneriatului Strategic

Romania va ramane prieten si aliat al Statelor Unite. Guvernul Romaniei va actiona pentru intensificarea cooperarii bilaterale cu SUA, in toate dimensiunile Parteneriatului Strategic. Sunt convins ca angajamentul de extindere a parteneriatului pe domeniile economic, comercial si investitional, comunicatii si tehnologia informatiei, energie, inovare, cultura si educatie va dobandi forme concrete in cel mai scurt timp, se precizeaza in mesajul premierului Mihai Tudose, cu ocazia celebrarii Zilei Independentei Statelor Unite ale Americii.

Mihai Tudose le-a cerut sefului ANAF si ministrului Finantelor masuri concrete de combatere a marii evaziuni, nu a patrunjelului

Premierul Mihai Tudose a cerut, vineri, in cadrul intalnirii pe care a avut-o cu seful ANAF si cu ministrul Finantelor masuri concrete pentru combaterea marii evaziuni, precum si creare.

Surse: Seful ANAF si ministrul Finantelor, convocati de premierul Mihai Tudose, la Guvern

Premierul Mihai Tudose i-a chemat, vineri, pe seful ANAF, Bogdan Stan, si pe ministrul Finantelor, Ionut Misa, la Palatul Victoria, pentru a discuta despre gradul redus al colectarii TVA, au declarat surse guvernamentale.

Seful PSD, Liviu Dragnea: Luni o sa avem o sedinta a coalitiei, la care vor fi invitati si premierul Mihai Tudose si mai multi ministri

O sedinta a coalitiei de guvernare, la care vor fi invitati premierul Mihai Tudose si mai multi ministri, va avea loc, luni. in cadrul intrevederii se vor discuta concluziile primei saptamani de guvernare si care este calendarul de actiuni pentru perioada urmatoare, a anuntat seful PSD, Liviu Dragnea, la Parlament.

Premierul Mihai Tudose, catre ministrul Sanatatii: Trebuie sa avem si noi in tara o fabrica de vaccinuri ale noastre

Premierul Mihai Tudose sustine ca in Romania ar trebui sa existe o fabrica de vaccinuri. Astfel, el i-a cerut ministrului Sanatatii, Florian Bodog, in cadrul sedintei de Guvern de joi, sa prezinte un plan pentru ca Institutul Cantacuzino sa devina functional.

Premierul Mihai Tudose: Trebuie sa avem si noi in tara o fabrica de vaccinuri ale noastre

Premierul Mihai Tudose a afirmat, joi, ca trebuie sa existe in Romania o fabrica de vaccinuri, cerandu-i ministrului Sanatatii, Florian Bodog, sa prezinte un plan pentru ca.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )