Libnet.ro
UNICEF

14:45

Dragnea: Guvernul Ciolos nu are niciun fel de legitimitate sa vanda vreo piatra din Romania

România Liberă România Liberă,
Dragnea: Guvernul Ciolos nu are niciun fel de legitimitate sa vanda vreo piatra din Romania

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca, in cazul in care Guvernul Ciolos ar intentiona sa vanda o companie din domeniul strategic al Romaniei, social-democratii convoaca Parlamentul de urgenta si depun motiune de cenzura, transmite Agerpres. continuă pe România Liberă

Borc explica de ce reprezentantii statului in companiile de stat nu vor mai fi platiti: N-au niciun fel de responsabilitate

Reprezentantii statului in Adunarile Generale ale Actionarilor AGA) ale companiilor la care statul detine, direct sau indirect, o participare majoritara nu vor mai primi indemnizatii pentru participarea la sedinte intrucat nu au niciun fel de responsabilitate, a declarat vicepremierul Costin Borc, ministru al Economiei, la Digi24.

Liviu Dragnea, avertisment pentru Guvernul Ciolos: Sa-si ia gandul ca pot vinde bucati dintr-o societate care administreaza resursele Romaniei!

Presedintele Partidului Social Democrat Liviu Dragnea aduce o serie de acuze si avertismente fara precedent la Guvernul lui Dacian Ciolos, totul intr-un interviu pentru jurnalistii de la.

Romania nu are niciun proiect depus la Fondul Strategic de Investitii

Romania nu are nici un proiect depus la Fondul european pentru investitii strategice, nefiind desemnate nici bancile prin care aceste proiecte sa poata fi depuse, a declarat astazi europarlamentarul Maria Grapini.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3292 seconds )