Libnet.ro
UNICEF

16:15

Dragnea: Iohannis este suparat pentru ca Administratia Prezidentiala va avea un buget mai mic

B1 B1,
Dragnea: Iohannis este suparat pentru ca Administratia Prezidentiala va avea un buget mai mic

Liviu Dragnea si-a exprimat convingerea ca presedintele Klaus Iohannis se va opune adoptarii de catre CSAT a unui aviz favorabil pentru bugetele institutiilor de securitate nationala. Liderul PSD a mai opinat. continuă pe B1

Administratia Prezidentiala, replica pentru Grindeanu: Guvernul a stabilit agenda de aprobare a proiectului de buget fara sa se coordoneze cu CSAT

Guvernul Grindeanu a decis sa actioneze fara sa se coordoneze cu CSAT, stabilind unilateral agenda de aprobare a proiectului de buget, a transmis Administratia Prezidentiala, printr-un comunicat. Precizarea.

Administratia Prezidentiala iI REPROSEAZA lui Grindeanu: Guvernul a stabilit agenda de aprobare a proiectului de buget FARA SA SE COORDONEZE cu CSAT

Guvernul Grindeanu a decis sa actioneze fara sa se coordoneze cu CSAT, stabilind unilateral agenda de aprobare a proiectului de buget, a transmis Administratia Prezidentiala, printr-un comunicat. Precizarea.

SIE, STS, SPP si Administratia Prezidentiala, buget de austeritate. Dragnea il pedepseste pe Iohannis si-i taie banii

Institutiile controlate de presedintele Klaus Iohannis au fost sanctionate de guvernul Grindeanu cu reduceri bugetare consistente.

Iohannis a convocat Consiliul Suprem de Aparare a Tarii pentru marti pentru avizarea proiectului de buget

Presedintele Klaus Iohannis a convocat o sedinta Consiliul Suprem de Aparare a Tarii CSAT) pentru marti, 31 de ianuarie, pentru analizarea proiectului de buget propus de Guvern, informeaza Cotroceniul. Administratia Prezidentiala informeaza ca proiectul de buget pentru institutiile din domeniul securitatii nationale, transmis de catre Guvern, a fost primit in aceasta dupa-amiaza la Secretariatul CSAT.

DOCUMENT Iohannis, critica dura si amenintare cu veto in CSAT la adresa guvernului pentru scaderea bugetelor din domeniul securitatii nationale: Un gest iresponsabil si o grava eroare. Nu ne putem juca niciodata cu siguranta cetatenilor

Presedintele Klaus Iohannis critica dur scaderea bugetelor alocate institutiilor din domeniul securitatii nationale intr-o scrisoare trimisa premierului Sorin Grindeanu si facuta publica de Administratia Prezidentiala. Iohannis foloseste cuvinte dure in scrisoarea adresata premierului Grindeanu, calificand scaderea bugetelor drept un gest iresponsabil si o grava eroare. Nu ne putem juca niciodata cu siguranta cetatenilor. Iohannis ameninta cu veto in CSAT: Reamintesc ca proiectele de buget din domeniul securitatii nationale trebuie sa primeasca avizul CSAT inainte de a fi aprobate de catre Guvern.

Liviu Dragnea despre Klaus Iohannis: Este intr-o campanie ofensiva negativa impotriva Guvernului, impotriva noastra

Liderul PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat vineri ca seful statului, Klaus Iohannis, ar fi intr-o campanie ofensiva negativa impotriva Guvernului, impotriva noastra.

Dragnea: Iohannis e intr-o campanie ofensiva negativa impotriva noastra. Foloseste orice prilej pentru a ataca si jigni (VIDEO)

Liviu Dragnea a declarat ca presedintele Klaus Iohannis a facut un gest politic atunci cand i-a trimis o scrisoare premierului Grindeanu in care s-a plans de bugetele alocate institutiilor de.

Primarul general al Capitalei, despre referendumul initiat de Iohannis: Este un demers ipocrit. Presedintele tarii vrea sa se aseze cu un steag in fruntea luptei impotriva coruptiei.

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a afirmat ca initiativa presedintelui Klaus Iohannis privind organizarea unui referendum pe tema modificarii legislatiei in materie penala este un demers ipocrit, gandit doar pentru a incepe foarte devreme campania electorala pentru alegerile prezidentiale.

Firea, despre referendumul initiat de Iohannis: Este un demers ipocrit, necinstit, doar pentru a incepe foarte devreme campania electorala pentru alegerile prezidentiale

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, in legatura cu referendumul initiat de presedintele Klaus Iohannis pe tema gratierii si a modificarilor codurilor penale, ca acesta este un demers ipocrit si necinstit, facut pentru campania.

Actorul Malaimare, SUSTINATOR DE MARCA al PSD, cere DEMITEREA lui Iohannis: Este un marunt samsar de case. Presedintele trebuie ales de Parlament, NU DE POPOR

Actorul Mihai Malaimare face afirmatii cel putin bizare. Acesta a scris pe pagina sa de Facebook ca doreste demiterea lui Klaus Iohannis si cere ca presedintele Romaniei sa fie ales de Parlament, nu de.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2343 seconds )