Libnet.ro
UNICEF

05:45

Dragnea: Puteam plati un pret ca sa nu intru in inchisoare. Pretul era Romania

România Liberă România Liberă,
Dragnea: Puteam plati un pret ca sa nu intru in inchisoare. Pretul era Romania

Fostul presedinte al PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat, joi, ca el ar fi putu. continuă pe România Liberă

Liviu Dragnea la Curtea Suprema: Puteam sa scap de inchisoare. Pretul era Romania

Prezent la Curtea Suprema pentru a cere pentru a treia oara sa fie eliberat, Liviu Dragnea a declarat ca este inchis pe nedrept si chiar i s-a propus un targ pentru a fi liber, dar pe care nu l-a acceptat pentru ca a vrut un proces echitabil.

Liviu Dragnea, la Curtea Suprema: Puteam plati un pret pentru a iesi din detentie, dar nu am vrut. Am dorit un proces echitabil. Pretul era Romania

UPDATE: Judecatorii de la inalta Curte de Casatie si Justitieau ramas in pronuntare, joi, asupra cererii de contestatie depuse de Liviu Dragnea la executarea pedepsei de trei ani si jumatate din dosarul.

VIDEO Dragnea la inalta Curte: Puteam sa platesc pentru a iesi din inchisoare. Pretul era Romania!

Liviu Dragnea a fost joi dimineata la sediul instantei supreme unde s-a dezbatut contestatia la executare formulata de fostul lider PSD, transmite Mediafax. in cererea depusa la ICCJ, Dragnea cere eliberarea sa de indata. S-a spus ca vreau sa ies cu orice pret din inchisoare. Nu vreau sa ies cu orice pret si cred ca stau nevinovat. Puteam sa platesc, dar nu am vrut sa fac compromisuri, a declarat Dragnea in fata instantei.

Dragnea, din nou in fata magistratilor, pentru a fi eliberat: Pretul era Romania

Liviu Dragnea a ajuns din nou, joi, in fata magistratilor, in incercarea de a iesi de dupa gratii, dupa opt luni de stat in penitenciar.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )