Libnet.ro
UNICEF

15:46

Dragnea SALUTA DECIZIA lui Iohannis de a promulga legea care prevede eliminarea a 102 taxe

B1 B1,
Dragnea SALUTA DECIZIA lui Iohannis de a promulga legea care prevede eliminarea a 102 taxe

Presedintele PSD saluta promulgarea de catre presedintele Iohannis a legii care prevede eliminarea celor 102 taxe nefiscale. Salut promulgarea de catre Presedintele Romaniei a Legii privind. continuă pe B1

Klaus Iohannis a promulgat legea care elimina 102 taxe si tarife

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat vineri Legea care elimina 102 taxe si tarife, potrivit unui comunicat postat pe site-ul Administratiei Prezidentiale.

Dragnea, despre legea care interzice fumatul in spatiile publice: Chiar daca sunt fumator, legea trebuie sa ramana asa

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat marti, referitor la legea care interzice fumatul in spatiile publice, ca aceasta chestiune nu a fost abordata in programul de guvernare, dar legea trebuie sa ramana asa, chiar daca si el este fumator.

Presedintele Iohannis a promulgat Legea care elimina 102 taxe. Liviu Dragnea: Masurile legislative puteau intra in vigoare inca de la 1 ianuarie, daca se intelegea ca este vorba de masuri firesti de reducere a birocratiei

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, vineri, Legea prin care sunt eliminate 102 taxe nefiscale, dupa ce Parlamentul a respins, la finalul lunii decembrie, cererea sa de reexaminare in care solicita excluderea taxei Radio-TV din textul legii. Legea a fost promulgata in ultima zi a termenului legal pe care il avea la dispozitie.

Opozitia ataca la Curtea Constitutionala Legea care acorda Guvernului posibilitatea de a da ordonante in vacantele parlamentare

PMP, PNL si USR au contestat, vineri, la Curtea Constitutionala a Romaniei, Legea care permite Guvernului sa emita ordonante in timpul vacantei parlamentare.

Legea care elimina 102 taxe, promulgata de Iohannis

ACTUALIZARE 14:40 Dragnea: Salut promulgarea Legii privind eliminarea celor 102 taxe nefiscale Liderul PSD, Liviu Dragnea, a salutat promulgarea de catre presedintele Iohannis a Legii privind eliminarea celor 102 taxe nefiscale. ---------- Presedintele Klaus Iohannis a promulgat astazi legea privind eliminarea unor taxe si tarife, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative, informeaza un comunicat al Administratiei Prezidentiale.

Va putea fi DRAGNEA PREMIER? Avocatul Poporului a ajuns la CCR pentru a contesta legea care NU permite unui condamnat penal sa ocupe functii in guvern

Avocatul Poporului a ajuns , joi, la Curtea Constitutionala pentru a contesta legea 90/ 2001 care interzice unui condamnat penal sa ocupe functii in guvern, potrivit stiripesurse. ro. Sunt argumente.

Avocatul Poporului a atacat la CCR legea care ii interzice lui Dragnea sa faca parte din guvern

Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, a trimis la Curtea Constitutionala sesizarea in privinta Legii 90/2001 care prevede ca nu pot fi membri ai Guvernului persoanele care au suferit condamnari penale .

Avocatul Poporului va contesta la CCR legea care il impiedica pe Liviu Dragnea sa fie premier

Avocatul Poporului va contesta, joi, la Curtea Constitutionala legea 90/ 2001 care interzice unui condamnat penal sa ocupe functii in guvern, potrivit stiripesurse. ro. Este cunoscut faptul ca din cauza.

Avocatul Poporului va contesta la CCR legea care il impiedica pe Liviu Dragnea sa fie premier (VIDEO)

Avocatul Poporului va contesta, joi, la Curtea Constitutionala legea 90/ 2001 care interzice unui condamnat penal sa ocupe functii in guvern, potrivit stiripesurse. ro. Este cunoscut faptul ca din cauza.

Surse: Avocatul Poporului va contesta, joi, la Curtea Constitutionala legea care il impiedica pe liderul PSD, Liviu Dragnea, sa fie premier

Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, va contesta, joi, la Curtea Constitutionala legea 90/ 2001 care interzice unui condamnat penal sa ocupe functii in Guvern, au declarat pentru HotNews. ro surse din cadrul institutiei.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )