Libnet.ro
UNICEF

19:00

Dragnea: Sistemul bancar a cerut atacarea la CCR a legii conversiei creditelor si Dacian Julien Ciolos s-a executat imediat. Practic el condamna la saracie sute de mii de romani (VIDEO)

B1 B1,
Dragnea: Sistemul bancar a cerut atacarea la CCR a legii conversiei creditelor si Dacian Julien Ciolos s-a executat imediat. Practic el condamna la saracie sute de mii de romani (VIDEO)

Guvernul Ciolos condamna sute de mii de romani la saracie atacand la Curtea Constitutionala legea conversiei creditelor in franci elvetieni, a acuzat presedintele PSD, Liviu Dragnea. Acesta. continuă pe B1

Dacian Ciolos explica de ce Guvernul a contestat la CCR legea conversiei creditelor in franci elvetieni: Legea trebuie sa ii vizeze pe cei carora le este pus in pericol venitul lunar, nu pe speculatori

Premierul Dacian Ciolos a explicat, marti, ca Guvernul nu este impotriva legii conversiei creditelor in franci elvetieni, pe care a contestat-o luni la Curtea Constitutionala, ci Vreau sa precizez din start ca Guvernul a sustinut aceasta lege, a dat un punct de vedere cu anumite amendamente. Nu suntem impotriva ei, ci Parlamentul nu a luat in calcul amendamentele propuse de noi, care ar fi facut-o aplicabila. Primul ministru a subliniat ca legea nu trebuie sa se adreseze speculatorilor, ci celor carora le este pus in pericol venitul lunar.

Guvernul a contestat la CCR legea conversiei creditelor in franci elvetieni la cursul istoric

Miscare de ultima ora facuta de Guvernul Romaniei. Executivul a contestat la Curtea Constitutionala CCR) legea conversiei creditelor in franci elvetieni, la cursul istoric, potrivit unor surse.

Director din cadrul BNR: O persoana care a luat un credit un milion de franci ca sa cumpere actiuni la Transelectrica, printre beneficiarii legii conversiei creditelor in franci elvetieni la cursul istoric

Printre viitorii beneficiari ai legii conversiei creditelor in franci elvetieni la cursul istoric s-ar numara un debitor care a luat un credit de un milion de euro ca sa cumpere actiuni la Transelectrica. Cel.

Fitch Ratings: Impactul legii conversiei va fi gestionabil pentru Banca Transilvania

Fitch Ratings considera ca, in urma aprobarii legii conversiei creditelor din franci elvetieni, in lei, la curs istoric nu va exista un impact financiar asupra ratingurilor de viabilitate ale BCR si UniCredit Bank, deoarece aceste banci nu au in portofoliu credite pentru populatie in moneda Elvetiei, iar impactul va fi gestionabil pentru Banca Transilvania, tinand cont de nivelul existent al provizioanelor si al capitalului tampon disponibil pentru a absorbi potentialele costuri suplimentare.

Dragnea i-a cerut sefului radioului public sa spuna daca a fost numit politic. Ovidiu Miculescu a fost numit in functie in 2012, chiar la propunerea PSD (VIDEO)

Liviu Dragnea l-a acuzat de la tribuna Parlamentului pe Ovidiu Miculescu, seful radioului public, de faptul ca l-a amenintat pe liderul grupului PSD sa nu voteze legea prin care a fost eliminata taxa.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )