Libnet.ro
UNICEF

19:31

Dragos Ciuparu, noul secretar de stat pentru Cercetare: Am ca prioritate deblocarea finantarii programelor in domeniu

Hotnews Hotnews,
 Dragos Ciuparu, noul secretar de stat pentru Cercetare: Am ca prioritate deblocarea finantarii programelor in domeniu

Noul secretar de stat pentru Cercetare, Dragos Ciuparu, a declarat, miercuri, la preluarea portofoliului de la Ministerul Educatiei, ca are ca prioritate deblocarea finantarii programelor, dar si lansarea de competitii in acest domeniu. La preluarea mandatului sau a fost prezent si premierul Ludovic Orban, aflat in premiera la instalarea in functie a unui secretar de stat, precum si multi dintre directorii institutelor de cercetare si rectorii din Romania. continuă pe Hotnews

Cine este noul secretar de stat de la Transporturi, un apropiat al deputatului PMP Cornel Samartinean

Deputatul PMP Cornel Samartinean si-a promovat consilierul, pe Alexandru Mutruc, in functia de secretar de stat in Ministerul Transporturilor. Mutruc este absolvent al facultatii de Constructii Civile si student la Medicina Veterinara.

Dragos Ciuparu, seful Cercetarii din Guvernul Boc, numit secretar de stat la Educatie

Dragos Ciuparu, fost presedinte la Autoritatea Nationala pentru Cercetare Stiintifica in Guvernul Boc, a fost numit secretar de stat la Ministerul Educatiei si Cercetarii, potrivit unui ordin semnat de Ludovic Orban si publicat in Monitorul Oficial. De profesie chimist, Dragos Ciuparu este profesor la Universitatea de Petrol si Gaze din Ploiesti, iar timp de 4 ani a fost Cercetator stiintific Lector la Universitatea Yale, potrivit unui CV de pe site-ul Universitatii de Petrol si Gaze din Ploiesti.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2717 seconds )